wattpad - novell

Hej sötisar! Hur mår ni? Jag hoppas att ni alla mår fint. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har inte gjort något av det jag sa att jag skulle göra idag, tyvärr. Men jag har en hel vecka på mig att göra det. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, samtidigt som talang är på i bakgrunden som jag kollar på emellanåt. Nu ska jag lyssna på en annan låt, vi hörs imorgon.

Förresten, jag har påbörjat en ny novell på wattpad. Ifall ni skulle vilja läsa den, så hade det varit väldigt roligt. Den heter "i'm addicted to you" och den är på svenska. Jag har skrivit en prolog och ett kapitel idag, så det skulle varit roligt ifall ni ville kolla in den. Handlingen kommer här.

"Jag älskar dig, Leah. Du har gjort mig till den människa jag är idag, stolt och lycklig. Ett tag var mitt liv kaos, men du räddade mig. Mitt bästa val jag har tagit i hela mitt liv är att vara med dig."

"Jag älskar dig med, William. Du är verkligen den underbaraste människan som existerar på denna planet."

Leah, 17 år, lever ett tråkigt liv. Men vad kan hända en helt vanlig dag i gymnasiet? Allt kan hända när det börjar en ny kille i parallellklassen. Inte visste hon att det skulle vara så svår att hålla sig borta från honom. Frågan är bara om han gillar henne tillbaka, eller om han är som alla andra killar i skolan?

Jag tror faktiskt att detta kommer bli bra, det känns så. Jag ska försöka uppdatera varannan dag, nu på lovet kanske det blir lite mer. Men när det är skola ska jag försöka med uppdatera ofta. Vi får se hur det går. Jag har några andra noveller uppe som jag inte alls uppdaterar längre, och med dem har uppdateringen inte gått så jätte bra. Men nu ska detta bli bättre, hoppas jag på. Här är en länk där ni kan läsa novellen.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer