vilken dag är det idag? fredag.

GOD MORGON ALLIHOPA! HUR MÅR NI? JAG HOPPAS ATT NI MÅR BRA.

Vissa dagar är man hur pigg som helst när man vaknar och vissa dagar vill man bara ligga kvar i sängen. En sådan dag är det idag, jag vill bara fortsätta sova just nu. Jag skulle kunna göra det, för det är sommarlov. Men jag mår bättre om jag går upp nu och gör någon nytta istället för att ligga kvar i sängen. Annars tycker jag att det känns som att hela dagen går bort och då känner mig dålig.

Det är fredag idag, tiden går så fort, speciellt på sommarlovet, man hänger inte med i vilken dag det är. Man får gissa sig fram ibland om man inte har en kalender med sig. Planerna för dagen. Jag mår bättre idag, så jag ska försöka städa mitt rum eller börja lite smått i alla fall. Om jag känner mig själv så kommer jag bara skriva det här på bloggen, men sen kommer jag inte göra det i verkligheten. Haha, sådan är jag. Jag ska även försöka komma på lite bloggidéer som jag kan skriva om. Jag tycker själv att det går bättre på bloggen nu, jag uppdaterar bättre och oftare. Det är vad jag tycker, ni kanske tycker något helt annat, inte vet jag. Så det är vad jag har planerat än så länge att göra idag. Det låter som en vanlig dag i mitt liv. Jag har sagt detta flera gånger, om jag minns rätt, eller? ;)

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

izzahbjurek
izzahbjurek,
Känner så igen mig i det du skriver om att även om man kan sova hela dagen så borde man inte göra det, mår så mycket bättre av att gå upp och känna att jag har hela dagen framför mig. Hoppas att du får en fortsatt bra dag, kram! ♡
nouw.com/izzahbjurek
fridadahl
fridadahl,
Eller hur 😊 du får också ha en fortsatt bra dag <3
nouw.com/fridadahl