"vilka är dina intressen?" <33

"Hej, jag har länge undrat över vad du gör på fritiden när du inte bloggar. Har du några intressen och iså fall, vilka? Det hade varit roligt om du kunde svara på detta i ett inlägg."

- Tack för din kommentar. Jag tror att jag har skrivit om mina intressen tidigare, men det kanske har kommit in några nya läsare. Vem vet. Mina intressen är att fotografera, dansa och läsa noveller. Jag har länge haft ett intresse för att fotografera och i början var det inte lika seriöst. Då fotograferade jag med min mobil. Kanske för tre eller fyra år sedan skaffade jag min första kamera. Då blev det mer seriöst. Det var en Canon EOS 1200D. Den tiden fotograferade jag mycket. Ifall ni vill att jag ska göra ett inlägg där jag visar er bilder som jag har tagit med den kameran så är det bara att kommentera det. För ungefär ett år sedan snart, tror jag, så skaffade jag mig en Canon EOS 700D. För att jag ville utveckla mig själv och bli mycket bättre. Denna kameran jag har nu kan man lättare utveckla sig själv med, tycker jag. Den är väldigt bra att fotografera och filma med. Någon som håller med?

-------------------------------------------------------------

"Du skriver då och då om dina tankar och känslor. Tycker du att det känns som att det hjälper efteråt eller får du en klump i magen av att du kanske får hat för det?"

- Tack för din kommentar. Jag känner själv att det känns bättre efteråt, eftersom att jag slipper hålla inne mina känslor inom mig. Helt ärligt, jag bryr mig inte om jag skulle få något hat för att jag skriver ut mina känslor. Det finns alltid någon som inte gillar det man gör. Man mår bara ännu mer dåligt om man alltid ska bry sig vad andra ska tycka. Och jag känner även att jag kanske någon gång hjälper andra genom att jag skriver mina känslor. För det kanske finns någon som läser det jag skriver som känner likadant. Då kanske personen inte känner sig ensam. Det är viktigt att veta man inte är ensam, det finns alltid någon som känner likadant. Och det känns alltid bättre att veta att det finns en person som man kan prata med som känner likadant och som förstår en. Mitt mål är att hjälpa andra som mår dåligt och som känner sig ensam, så det känns bra att ibland skriva ut sina tankar.

----------------------------------------------------------

"Har du några tips på hur man kan glömma en person som man gillar väldigt mycket?"

- Tack för din fråga. Jag är just nu i samma sits som dig. Jag kan dela med mig av några tips som jag har fått av andra personer, familj och vänner. Det första tipset är att sätta dig framför ett skrivblock och skriv ner punkter alla punkter som inte är bra med personen. Nöta in punkterna i ditt huvud och sen när du ser personen, kommer du antagligen se personen på ett helt annat sätt. Du kommer påminnas av alla de dåliga sakerna med personen. Förhoppningsvis kommer du glömma honom till slut. Ett annat sätt är att tänka mer på dig själv och på ditt liv. Tänk att du är värd en person som gillar dig, som bryr sig om dig. Du är viktigast för dig själv, du kommer alltid spendera tid med dig själv. Men det viktigaste tipset är att låta det ta tid. Att glömma en person tar tid. Du kommer inte över personen på en dag, för de allra flesta kan det ta flera dagar, till och med veckor och år.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer