Vem är jag?

Frida Elisabeth Dahl heter då jag, 16 år, bor i Småland, dansare och fotograf på min fritid. Efter sommarlovet, den 17 augusti, börjar jag äntligen på gymnasiet. Linjen som jag ska gå på heter barn och fritid (bf) och det ska bli väldigt roligt men samtidigt nervöst och spännande. Det gymnasiet som jag ska gå på tar ungefär 1 timme till med tåg/buss, så det blir lite tråkigt på ett sätt, men man kan ju alltid plugga om man har några läxor. Det går ju alltid hem.

Saker jag blir glad av:

» Min familj och mina vänner, dem gör mig alltid på glatt humör, älskar dem.

» Att dansa, jag är inte bäst på det, men det är så roligt.

» Fotografera, samma där, jag är inte bäst på det men man kan inte vara bäst på allt.

» ​Blogga, jag får skriva om det jag tycker är roligt och ni finns där för mig.

Det där med dansen och fotograf kan vi väl också prata om, vi börjar med dansen. Jag går på dans och det har jag gjort i 4 år, började på höstterminen i 6:an. Jag dansar streetdans, för er som inte riktigt vet vad det är för slags dans, en blandning av olika dansstilar kan man väl säga. Jag tror att det var allt. Fotograferingen då. Jag har alltid älskat att fotografera, det har varit mysigt att gå runt med en kamera i handen. Jag köpte min första systemkamera förra eller året innan, jag kommer inte riktigt ihåg. Det var då en Canon EOS 1200D som jag använde då. För ett tag sedan köpte jag mig en ny kamera, en Canon EOS 700D. Jag kände att jag vill utveckla mig inom detta och då köpte jag en mer avancerad systemkamera. Jag funderar på att gå en fotokurs, men jag vet inte när.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

​Det var en svår fråga, för det är oftast svårt att veta själv. Jag skulle väl beskriva mig som glad, för jag är nästan alltid glad. Sen kanske det inte alltid är så jätte lätt att förstå, jag har inte så lätt alltid att visa mina känslor men jag är oftast glad iallafall. Sen så är jag rätt så kort för min ålder, antar jag. Nu vill jag inte att någon ska känna sig nertryckt eller något sånt ifall någon av er är kortare än mig, men jag har alltid varit kort. Jag var iallafall 159,5 sist jag mätte mig hos skolsyster, men jag vet inte nu, för det var rätt så länge sedan. Till sist så skulle jag väl beskriva mig som snäll/omtänksam, jag vet inte vad andra tycker om det, men jag vill iallafall att ingen ska känna sig utanför eller något sånt. Jag har fått höra från andra att jag är snäll, så jag vet inte. 

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer