varför ska du använda sociala medier?

23 JULI, 2017 :: 08:00 // FRIDADAHL.SE

Undrar du som vuxen, eller kanske som tonåring, varför du ska använda sociala medier? Då får du äntligen reda på det. Här är några anledningar till det.

5 ANLEDNINGAR TILL ATT DU SKA ANVÄNDA SOCIALA MEDIER

INSPIRATION, ROLIGT, HITTA NYA VÄNNER, SLÖSA BORT TID, NYA FÖREBILDER

♥ Det händer ibland att man känner sig omotiverad och inte har någon inspiration alls. Då kan det vara bra att weheartit finns, för där finns det massa inspirationsbilder. Det finns såklart massor av inspirationsappar/sidor, till exempel tumblr.com. Man kan även hitta massa inspirationsbilder på instagram, det finns inspirationskonton på instagram som man kan bli inspirerad av. Man kan ju även inspirera andra med att själv lägga upp inspirationsbilder. Eller om man till exempel bloggar så kan man inspirera andra genom att tipsa om något.

♥ På Youtube kan man alltid hitta saker för sin smak, det finns så många olika kategorier. Det är roligt att vara inne på Youtube för man lär sig alltid nya saker och även där kan man bli inspirerad. Det finns sminkvideos, djurvideos, modevideos och allt möjligt. Så oftast hittar man alltid något. Det är även roligt att vara inne på instagram för man kan "stalka" sina vänner och kolla på deras utomlandsbilder och bli avundsjuk på dem. Det är alltid roligt, eller hur? ;) Nej men man kanske inte direkt stalkar sina vänner men man kollar ju vad de gör.

♥ Man kan hitta nya vänner på sociala medier. Till exempel på Facebook eller snapchat, ja ungefär alla ställen. Det är bra att man kan skaffa vänner, för dem kan man även träffa i verkligheten om man vill och är väldigt försiktig. Man kanske hittar sin nya bästa vän på till exempel snapchat. Sen kan det såklart vara någon som har tagit personens mobil och låtsats vara den personen bakom skärmen. Ifall man inte har en vän i verkligheten, kan det vara skönt att man kanske hittar en ny vän på internet som man kan prata med.

♥ När man inte har någonting att göra kan man alltid kolla sina sociala medier, då går alltid tiden mycket fortare. Om du är hemma och har tråkigt kan du sätta dig framför instagram och scrolla genom flödet, kanske hittar du något intressant. Eller om du sätter dig framför Youtube och kollar massa videos. Till slut har du kanske kollat genom alla videos på din nya favorit youtuber eller flera youtubers till och med. Eller om man är på jobbet och har rast, kan man även kolla genom sitt flöde på Facebook och kommentera en bild som man gillar.

♥ Inom en sociala media kan man hitta en ny förebild. Vi kan ta Youtube som ett till exempel. Det finns flera bra youtubers, så kanske hittar du en förebild där. Mina förebilder på Youtube är bland annat Jocke och Jonna, för de hjälper alla och vill att alla ska må bra och de är väldigt bra på redigering. Sen på instagram kanske man har en förebild som ör väldigt bra på att fotografera fina bilder och har ett inspirerande flöde. Ja, man kan nog hitta förebilder på varje sociala media, vilket är bra om man vill bli inspirerad av andra.

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer