välj rätt parfym

steg 1: VILKA DOFTER GILLAR DU?

Ta en funderare innan du går till butiken - vilka dofter är det du dras till? Älskar du doften av nytvättade lakan, rosor, ett kafé eller en sandstrand? Det kan ge dig en hint om vilken typ av doftkategori du bör rikta in dig på. Be personalen om hjälp.

steg 2: IGNORERA FLASKAN

Det är lätt hänt att man dras till fina flaskor eller de som har en viss färg. Tänk om! I även den mest enkla design kan det dölja sig en riktig drömdoft. Gå mer på vilken typ av doft du letar efter.

steg 3: TRE ÅT GÅNGEN

När du testar parfymer så kommer din näsa bara klara av tre till fyra åt gången, sedan blir den som bedövad och känner inte dofterna. Spruta på pappersremsor och dofta. Ta även med remsorna hem och prova någon timme senare, då har de ändrat karaktär.

steg 4: TESTA PÅ HUDEN

Efter att du testat på remsor och valt ut två stycken som du gillar kan du testa dem på insidan av handleden, en på varje. Vänta ett tag och låt doften sjunka in. Vilken av parfymerna sniffar du mest på under dagen? Vilken känns mest du? Det är den du ska satsa på.

​Ännu ett inlägg från Frida-tidningen men jag tycker om det inslaget för jag tycker själv att det är svårt ibland att hitta den rätta parfymen. Hoppas att ni fick lite inspiration nu på hur ni ska hitta eran perfekta parfym. Bilderna är från Google och texten är från tidningen Frida. Kommentera gärna vad ni tycker om dessa inläggen av inslag från en tidning. Jag tänker att alla kanske inte har tillgång till en sådan tidning men ändå vill ha lite tips från den.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer