upptäck sverige - dag två, tre & fyra

Hej på er fina ni! ♥ Innan ni scrollar neråt vill jag bara förklara en sak. Ifall ni inte har läst om dag ett, så kan ni göra dethärom ni vill det. Efter att vi sov natten i Kopparberg/Östra Löa, åkte vi vidare till Leksands knäckebröd fabriksförsäljning. Det är en affär där man kan köpa knäckebröd och det ligger i Insjön. Efter vi var där stannade vi ett tag och fikade. Sedan åkte vi vidare till Nusnäs, det är känt för dalahäst. Vi gick runt där i affärerna, jag köpte inget där för det är så dyrt. Sen åkte vi vidare och vi stannade vid en stor parkering, där man kan övernatta med husvagn och husbil. Vi spelade kort och åt mat. Lite senare gick vi en promenad inne i stan och vid vattnet. Det var väldigt fint. Varför jag berättar det såhär och inte med bilder är för att jag inte tog bilder med kameran på detta, jag hade kameran med mig i bilen. För jag ville inte tappa bort den. Detta var då dag två och dag tre kommer om ni scrollar neråt. Jag ville bara förklara så att ni förstår varför det står dag tre där nere och inte dag två. Nu får ni fortsätta läsa om dag tre, vi hörs i nästa inlägg, kram.

Q/A KRING RESAN #4

Har du solat och badat mycket?

- Eftersom att vi nästan inte har varit på en camping eller ställe som har haft ett bra ställe för bad har det inte blivit något för utom på den sista campingen vi var på. Då fanns det en strand så det blev ett dopp, årets första dopp rättare sagt. Och solat gjorde jag lite då men vädret har inte varit jätte bra för att kunna sola.

DAG 3 - FREDAG 28 JULI 2017

Efter den natten på den stora parkeringen, åkte vi vidare till en camping som ligger i Orsa, jag tror till och med campingen heter "orsa camping" om jag inte minns fel. Vi spelade kort och Yatzy, åt glass och gick på en promenad runt campingen. Bilderna här ovanför är från promenaden när vi gick vid vattnet. Vi sov där en natt och sen åkte vi vidare igen.

Q/A KRING RESAN #5

Vilka ställen var ni på?

- Jag vill inte avslöja för mycket för det mesta kommer i inläggen. Men vi var på Orsa Rovdjurspark, vid Sveriges högsta vattenfall. Ett annat vattenfall som de spelade in en del av en film på. Vi var också på Sveriges högsta by, det finns inte med i ett inlägg. Och på Sveriges högsta väg, det kommer i ett inlägg.

Q/A KRING RESAN #6

Köpte du mycket saker? Vad iså fall?

- Jag köpte den där "ljuslyktan" och sen köpte jag även ett par solglasögon, inte inne på samma affärer. Solglasögonen köpte jag på ett annat ställe som kommer i ett annat inlägg. I samma affär som jag köpte solglasögonen köpte jag även en rosa kosa som man kan vika ihop. På en annan affär köpte jag en flaska som kan dricka ur.

Vi åkte vidare till Orsa Rovdjurspark där vi gick runt och kollade på de fina djuren.

Vi åkte vidare till en camping där några fiskade och vi grillade.

DAG 4 - LÖRDAG 29 JULI 2017

Dagen efter att vi sov en natt på campingen i Orsa åkte vi vidare till Orsa Rovdjurspark. De har så fina djur där. Jag tror att vi gick ungefär en halv dag om inte mindre där men det var så värt det. När vi hade gått runt i djurparken gick vi in i en affär dem hade inne där. Jag köpte en liten "ljuslykta" det är ingen lykta tror jag men jag kommer inte ihåg vad det heter. Det är i alla fall två tigrar på den, så fin. Sedan fikade vi där. När vi var klara med fikat åkte vi vidare till en camping. Det är min favoritplats som vi har sovit på under resan. Vi sov två nätter där. Vi spelade golf...jag kom sist men det var lika roligt ändå. Vi grillade, några fiskade. Det var väldigt fint där, så jag tipsar om det stället. Campingen heter Älvdalen.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer