upptäck sverige - dag sex

Har ni missat de andra inläggen från resan? Då kan ni läsa demhärochhärmissa inte dem.

Efter att vi sov i sov på Älvaldens camping i två nätter (därför står det dag sex och inte fem), åkte vi vidare och stannade på detta vackra ställe och några fiskade.

Efter en stunds fiske åkte vi vidare till ett annat ställe som heter Njupeskär och är Sveriges högsta vattenfall. Här promenaden till vattenfallet.

Här kan ni då se det där vattenfallet, det är väldigt högt och fint.

När vi hade gått klart vid vattenfallet åkte vi vidare till ett ställe där vi sov en natt.

DAG 6 - MÅNDAG 31 JULI 2016

När vi hade packat ihop allt och var redo så åkte vi vidare från Älvdalens camping och stannade på ett fint ställe där några av oss fiskade. Jag vill bara förklara kring rubriken. Jag skrev i förra inlägget från "upptäck Sverige" att vi stannade på Älvdalens camping i två nätter. Därför står det dag sex i rubriken och inte dag fem. Jag hoppas ni förstår. I alla fall, efter det åkte vi vidare till Njuterskor. Det är ett naturreservat, har jag för mig, och om man går på en stig kommer man till olika ställen. Det finns till exempel ett ställe där som heter "mörkret" något sånt. Men vi gick till det där vattenfallet som jag har skrivit om tidigare. Det är som sagt Sveriges högsta vattenfall, verkligen jätte fint. När vi hade gått runt vid vattenfallet stannade vi där och gick in på ett "museum" eller det är inte riktigt ett museum men något liknande. Sen åt vi även glass också. När vi var klara med det så fortsatte vi färden vidare till ett ställe där vi sov under natten, väldigt fint ställe. På vägen dit såg vi några renar och sen åkte vi tillbaka för vi åkte för långt. När vi åkte tillbaka så såg vi fler renar. Så nu har jag sett massa renar. Men jag hann aldrig ta några bilder på renarna med kameran. Men jag tog kort med mobilen så kolla min instagram @ffridadahl om ni vill se den.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer