uppskattning

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Idag har jag för första gången själv handlat matvaror. Annars brukar jag alltid följa med pappa eller någon annan. Det gick iallafall bra. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag än så länge, förutom småsaker. Vad har ni gjort idag?

VISA UPPSKATTNING FÖR NÄRA OCH KÄRA,

vad som helst kan hända♥

Något jag är dålig på är att visa uppskattning för mina nära och kära. Det känns lite som att jag tar dem för givet. Att jag vet att jag har dem där oavsett vad. Men det är viktigt att komma ihåg att vad som helst kan hända, man måste vara beredd på att från en sekund kan allt vända. Såklart ska man inte gå runt och tänka det värsta. Men måste ändå vara medveten om det. Därför är det så otroligt viktigt att man visar uppskattning. Det behöver inte vara att man köper något för att visa sin tacksamhet för personen, man kan berätta med ord eller kanske fixa ihop en video till personen. Vad som helst, det väljer man själv. Dessutom så kommer personen bli så glad över det, att du visar att du bryr dig om personen och att du är tacksam att ha personen i ditt liv. Det är även en väldigt fin sak att visa att man bryr sig, oavsett hur man visar det.

Ni får ha en bra dag och ta hand om er själva och varandra. Glöm inte bort att ni är fina och värdefulla, precis som ni är <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer