två fina outfits från igår

22 JULI, 2017 :: 14:40 // FRIDADAHL.SE

I detta inlägget kommer det bilder från gårdagen då jag fotograferade lite bilder som jag nämnde i gårdagens inlägg. Här två tröjor som jag gillar.

OUTFIT 1 - EN T-SHIRT + KOFTA

I första outfiten har jag på mig en t-shirt tror jag det är och över den är det en kofta. Det coola med den är att t-shirten och koftan sitter ihop. Det syns inte i bilderna för det är svårt att visa men man kan inte ta av koftan från t-shirten. Jag hade på mig denna på skolavslutningen nu i år tillsammans med ett par vita jeans som går till början av knäna, om ni förstår vad jag menar. Jag vet inte riktigt vad den kommer ifrån för jag har fått låna den av min mamma. Men som ni ser på bilderna är t-shirten vit blommig och koftan är bara enkelt svart.

OUTFIT 2 - EN STICKAD TRÖJA

I andra och sista outfiten hade jag på mig en mörkröd stickad tröja. Jag är inte helt hundra säker men jag har för mig att jag köpte denna tröjan i Ullared förra sommaren. Jag minns i alla fall att jag hade på mig denna tröjan första dagen i gymnasiet förra året. Jag gillar denna tröjan väldigt mycket, det är en fin färg. Den är mjuk men ändå lite hård i tyget, svårt att förklara. Det kanske är lite för varmt nu på sommaren att ha på sig den, men när det blir lite kallare är det skönt att ha på sig den. För man håller sig varm med tröjan, det är bra.

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

  • Outfits

Gillar

Kommentarer