tre önskningar

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag tänkte skriva om vad jag skulle önskat om jag fick tre önskinngar. Vad skulle ni önskat er?

Önskning 1: fred på jorden. Tänk dig en värld full av kärlek och inte hat. En värld där inte krig existerar. En värld där människor tar hand om varandra. En värld där man inte behöver vara rädd för att gå ut utanför dörren. Det hade varit en bra värld. Därför vill jag önska mig fred.

Önskning 2: ingen mobbning. En del människor tar livet av sig på grund av att de blir mobbade. Det är inte meningen. Det är inte meningen att en människa ska vara rädd för att gå till skolan, jobbet, utanför dörren, var som helst. Alla är värd lika mycket och ingen har rätt till att mobba.

Önskning 3: Att min familj och mina vänner mår bra. Jag önskar såklart att alla mår bra, inte bara min familj och mina vänner. Ingen förtjänar att må dåligt. Min familj och mina vänner har alltid funnits där för mig och stöttat mig i allt. Så jag vill finnas där för er när ni behöver det.

xx, frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilka superfina bilder du tar!! 😊
nouw.com/charlottahagg
fridadahl
fridadahl,
Åh tack så jätte mycket fina du 😊
nouw.com/fridadahl
lindaskogseth
lindaskogseth,
så fine bilder😃
nouw.com/lindaskogseth
fridadahl
fridadahl,
Tack så mycket 😊
nouw.com/fridadahl