This or That? TAG

1. Välja året du dör eller välja hur du kommer att avlida? Välja året jag dör för jag vill inte veta hur jag ska dö och om jag väljer år så kan jag välja något år längre fram.

2. Ha gratis Apple produkter för resten av ditt liv eller ha gratis Wi-Fi vart du än går? Gratis Wi-Fi för jag bryr mig inte om vilket märke jag har, det spelar ingen roll.

3. Fullfölja din största dröm eller ta tillbaka det som du ångrar allra mest i livet? Det var ett svårt val. För jag skulle gärna vilja fullfölja min största dröm men samtidigt skulle jag vilja ta tillbaks det jag ångrar mest i livet. Fast jag vet egentligen inte vad jag ångar allra mest i livet så jag tar nog det första alternativet.

4. Kunna läsa andras tankar eller kunna förflytta dig lika snabbt som ljuset? Att kunna läsa andras tankar, det verkar mest intressant.

5. Ha presentkort värda fem miljoner kronor eller ha två miljoner kronor som rena pengar? Det andra alternativet eftersom presentkort är man fast till ett ställe men det är man inte om det är som rena pengar. Hoppas ni förstod min förklaring.

6. Vara bästa kompis med din favoritkändis eller dejta din kändis-crush i två år? Vara bästa vän med min favoritkändis för då man vara med den längre.

7. Gratis bensin i 25 år eller äga din drömbil? Gratis bensin i 25 år för jag kanske äger min drömbil innan jag får gratis bensin.

8. Vara osynlig eller se in i framtiden? Vara osynlig ifall man inte behöver vara det hela livet för jag vill inte se in i framtiden.

9. Fortsätta ditt liv eller börja om från början? Jag skulle vilja fortsätta mitt liv men börja om på ett nytt kapitel men inte ett helt liv.

10. Spela basket i klackskor eller fotboll med rullskridskor? Det verkar roligare med att spela fotboll med rullskridskor.

12. Kunna kommunicera med djur eller kunna prata och förstå alla språk i hela världen? Det första alternativet eftersom jag inte behöver kunna förstå alla språk.

Listan på dessa frågor och fler listor hittar ni här ni borde kika in där det finns listor för alla tillfällen, ha en fortsatt bra dag <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer