tankar kring detta år

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Kära 2020,

Jag vill tacka dig. Tacka dig för allt du har lärt mig och allt du har gett mig. Trots att du har kommit med många motgångar, exempelvis covid-19 och en pandemi, så har jag lärt mig mycket av dig. Exempelvis att inte ta allt förgivet. Från en dag till en annan kan allting vända.

Jag har även lärt mig att uppskatta livet och alla jag har runt omkring mig. Jag har lärt mig att vara tacksam för allt, litet som stort. Jag är tacksam för att jag lever. Att jag har mat på bordet. En familj och vänner som älskar mig för den jag är. Någonstans att bo. Tyvärr så är det inte alla som har det så.

Tack 2020 för att du har fått mig att må bra, trots den annorlunda tid som är nu. Trots att det har varit en jobbig och mörk period, så har du ändå fått mig att se ljuset. Det kommer bli bättre och då kommer vi trots allt ändå vara glada och tacksamma för den här tiden. För den har lärt oss så mycket.

Tack 2020, du har varit ett bra år. Du har bjudit på många skratt och det är jag så glad och tacksam för. Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga.

Men nu satsar vi på ännu ett bättre år, 2021. Vi tar med oss all lärdom in i det nya året och det kommer bli så bra.

Jag vill bara säga ett sista ord, följ era drömmar. Vad ni än drömmer om eller vad ni än har för mål i livet, våga följa och uppfylla dem. Trots att det kan vara läskigt och trots att ni är osäkra på att ni kommer klara dem. Tänk sen känslan när ni har uppfyllt era drömmar. Tänk hur stolta och glada ni kommer känna er. Bara ni har viljan till att lyckas, så kommer ni göra det.

Ifall ni tycker det är läskigt, så kan ni ta det i små steg. Exempelvis om ni drömmer om att stå på en scen inför publik. Ni kan börja med att stå framför en spegel. Sen kan ni gå över till någon person/familjemedlem/vän och sen några fler. Och så fortsätter ni stå framför fler under tiden. Låt det ta tiden det tar, för då kommer det kännas lättare och kanske inte lika läskigt.

Men glöm inte att tro på er själva. Ni kommer klara det här. Jag tror på er och jag lovar er att ni är så grymma. Ni förtjänar att må så bra och att vara lyckliga. Gör saker som får er att må bra, kom ihåg det. Ta hand om er själva och varandra.

Nu taggar vi igång inför 2021 och så gör vi det året till det bästa. Är ni med mig? NU KÖR VI. Gott nytt år allihopa. <33

Hör kommer mitt 2020 i bilder ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer