svarar på frågor #2

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. För en vecka sedan svarade jag på frågor i ett blogginlägg och jag tänkte att vi kör en del två. Jag hittade fler frågor i skrivboken som jag svarade i del ett. Inlägget hittar ni här - men denna gången kommer det inte vad jag svarade då, alltså i skrivboken. För jag hade inte svarat på dessa frågor utan bara skrivit ner frågorna. Men jag tänker att jag i alla fall kan svara på dem frågorna ändå. Så jag tycker att vi kör igång på en gång, eller vad säger ni? <33

1. Favoritmat? Tacos och pannkakor.

2. Vilken hårfärg gillar du mest? Brunt, rosa och blont.

3. Har du eller vill du ha en tatuering? Ja, jag har två tatueringar. Som det ser ut nu och förhoppningsvis hela livet, så vill jag inte ha någon mer.

4. Föredrar du vintage eller nytt? Det kan väl vara fint med vintage ibland, det beror på vad det är för plagg och hur plagget ser ut. Men jag tror nog att jag väljer nytt. Jag vet inte riktigt, jag har inte använt något som är vintage vad jag vet.

5. Om du reste till Mars, vad skulle du ta med? En vän så jag slipper vara där själv om det skulle hända något. Sen skulle jag ta med mig mat/dricka och en kamera.

6. Sjunger du i duschen? Vilken låt? Ja såklart. Det är livet. Låtarna varierar, men jag sjunger med i låtar från Spotify.

7. Vilket är det konstigaste ordet i språket? Jag har ingen aning, har inte så bra på koll med alla ord som finns.

8. Vilka tre länder skulle du vilja resa till härnäst? Hmm..kanske Tyskland och USA. Det får bli två länder istället.

9. Vilka typer av matträtter kan du laga? Om jag ska vara ärlig så brukar jag inte laga mat, jag brukar IBLAND hjälpa till hemma, men det händer inte så ofta. Jag gillar mer att baka än att laga mat. Men om jag går efter recept så borde det gå.

10. Vad skulle du aldrig ha på dig? Kommer inte på något just nu.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer