sammanfattning av 2016

Gränna och Visingsö

Vi spenderade en dag i Gränna, det var mysigt. Vi gick runt och kollade lite. Bland annat åt mjukglass. Sedan åkte vi även över till Visingsö och där kollade vi på när några tävlade mellan varandra på hästar, tror det var vikingar som tävlade. Vi gick runt där ett litet tag, men det var väldigt varmt den dagen. Sedan åkte vi hem. Det var som sagt en mysig dag.

Fotograferingar i olika miljöer

Känslan när man går runt och fotograferar olika miljöer är obeskrivlig. Det är en väldigt härlig känsla. Jag har fotograferat massa olika miljöer och föremål. Både på vintern, sommaren, våren och hösten. Men jag tycker mest om att fotografera på våren och sommaren, då är det mer fina föremål, tycker jag. Jag har fotograferat mycket blommor.

Kalmar, restaurang och promenad

Vi åkte ner/upp till Kalmar där vi åt på en restaurang, de har väldigt god mat där. Vi gick på en promenad med hundarna. Jag kanske ska nämna att det inte är våra hundar, vi har inga hundar. Vi var där med några av släkten och de har hundar. Så vi gick ut med dem. De bor inte i det där huset som är på bilden, det var när vi var på en promenad.

Julafton och träffa släkten

Den bästa och mysigaste tiden på året, julafton. Vi brukar fira julafton hos någon i släkten på dagen och sen efter vi ätit mat och pratat lite, brukar vi åka hem till oss och fika och öppna julklappar. Nu de två eller tre åren så har vi inte haft någon jultomte, eftersom att vi känner att vi är stora för det nu. Denna julen var vi hos mormor och morfar och sen hos oss.

Nyårsafton och ett nytt år

Sista dagen på året innan ett nytt år, 2017. Ni vet ju hur jag firade nyårsafton om ni läste förra inlägget. Men för er som inte har läst det, så var vi hos mormor och morfar och åt mat. Sedan gick vi hem till oss och väntade på att klockan skulle bli 12. Sen när klockan blev 12, kollade vi på alla fina fyrverkerier. Men det var inte så många i år. Men det var ändå fint.

Random saker jag har gjort i år

I denna kategorin är det random saker som jag inte riktigt visste vart jag skulle sätta in dem i. Men jag har gjort lite andra saker än vad som ni har sett ovanför dessa randombilder. Bland annat så har jag och mina föräldrar vart och kollat när de tävlar med motorcross cyklar. Jag har varit med en kompis i Karlskrona, tror jag det var. Lite annat, ja ni ser ju på bilderna.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
Fina bilder!!
nouw.com/agnesroos
fridadahl
fridadahl,
Åh, tack så jätte mycket 😊
nouw.com/fridadahl