saker jag blir glad av

Familj & vänner

Det bästa jag vet är att umgås med människor som sprider glädje och energi. Det gör min familj och mina vänner bland annat. De får mig alltid (nästan alltid iallafall) på glatt humör och jag älskar dem med hela mitt hjärta. Jag skulle aldrig klara mig utan dem. Dem är mina förebilder, allihop <33

Musik

Meningen med livet är att lyssna på musik. Nej men, musiken är mitt liv. Jag älskar att sjunga på fritiden, men det är inget jag kommer hålla på med mer än att jag sjunger hemma i mitt rum. Jag sjunger bara för skojs skull och för att jag tycker om det. Sen älskar jag även att lyssna på musik.

Att fotografera

Detta är också mitt liv, min hobby. Nu på den senaste tiden har jag inte fotograferat lika mycket, för har inte vetat vad jag ska fota. Men nu på sommaren är det finare att ta fota, så nu på sommaren ska jag fota mer. För det är så roligt. Gillar ni att fotografera? Och vad gillar ni att fota mest?

Att blogga

Ja, såklart, så är detta också mitt liv. Musiken, kameran och bloggen är mitt liv. Jag blir så glad och lugn av att blogga. Det är ni som gör bloggen extra mycket. Utan er hade bloggen inte varit lika bra och det hade även inte varit lika roligt att skriva blogginlägg. Så jag är väldigt tacksam att jag har er <33

Youtube

Det finns så mycket olika sorters videos att titta på på Youtube, så det passar för alla. Det finns många videos som man blir glad av att titta på. Och det finns så många fina och inspirerande youtubers. Bland annat JLC, Linn Ahlborg och Josefine Caarle. Ni är stora förebilder för mig och många fler.

Läsa bloggar

Jag gillar inte bara att blogga, utan jag gillar även att läsa andas bloggar. Det finns även många fina och inspirerande människor i bloggvärlden. Jag blir så inspirerad av att läsa andras bloggar, man får massa idéer på vad man själv kan blogga om när man läser andras blogginlägg.

Lyssna på poddar

Precis som med musik, så älskar jag även att lyssna på poddar. Det händer inte lika ofta att jag lyssnar på poddar, för jag lyssnar mest på musik för tillfället. De två poddarna jag lyssnar mest på är JLC's podd "Mellan Himmel och Jord" och sen även Niccis och hennes mammas podd "Nicci & Mamma Podden".

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer