olycklig kärlek

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget tänkte jag skriva om olycklig kärlek. Egentligen är detta inlägget ganska oplanerat för jag fick en tanke om det och då satte jag mig direkt framför datorn och började tänka vad jag ska skriva. Så allt detta är spontant men allt kommer från mitt hjärta och allt är mina egna åsikter och tankar. Ni behöver inte ändra er åsikter om det om ni tänker något annat. Nu börjar vi.

Jag kan ju börja med att förklara ordet olycklig kärlek för er som inte vet vad det innebär. Detta är som sagt mina egna tankar. Ifall ni har några andra tankar om vad olycklig kärlek innebär så får ni gärna kommentera det, om ni vill. Det finns olika sätt att vara olyckligt kär på. Till exempel kan det kan handla om att du gillar en person som inte gillar dig tillbaks. Det kan också vara att du gillar en person som gillar dig tillbaks men att på något sätt att ni inte får vara tillsammans för andra. Eller så kanske du är i ett förhållande där din partner slår och misshandlar dig. Det finns som sagt mycket olika till exempel på olycklig kärlek så jag kan inte ta upp alla. Men dessa var några. Vet ni några fler exempel på olycklig kärlek?

Hur känns det då att vara olyckligt kär? Det är egentligen svårt att förklara hur det känns för alla känner olika. Sen beror det ju också på vilket sätt man är olyckligt kär. Om det till exempel handlar om att man gillar en person som inte gillar en tillbaks så känns det på ett sätt. Man sen kanske det känns på ett annat sätt om man är olyckligt kär för en annan anledning. Så det är svårt att svara på den frågan, tycker jag.

Det jobbiga med att vara olyckligt kär är att det känns som att man inte vet vart man ska ta vägen, så känner jag ibland. För mig känns det som att det bara är jag som förstår mina känslor helt och det är ju så det är. En person kan förstå dig mycket. Men den enda som kan förstå dig helt till 100 % är du själv. Jag har känt att jag är ensam om att känna denna känslan men jag vet egentligen att jag inte är ensam om att känna så. Det kan även vara jobbigt när man gillar en person men man inte vet vad den person känner tillbaks. Man vill liksom veta vad personen känner men det känns fel att fråga, speciellt inte om man inte känner personen. Men det viktiga är att komma ihåg att man aldrig är ensam, okej? <33

xx, frida

"Tänk vad mycket fint vi tänker om varandra som vi aldrig berättar"

Har du någon gång varit olyckligt kär?

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer