♥ Nya planer kring bloggen ♥

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni? Jag hoppas allt är bra med er. Något jag har märkt på den senaste tiden angående bloggen är att den har växt en del, vilket är jätteroligt. Tack så jättemycket för att ni läser bloggen, kommenterar, gillar, ja ni är helt underbara. Stort tack till er, ni är en del av den här bloggen. Iallafall så skulle jag vilja förbättra bloggen, göra bättre och roligare inlägg. I många av inläggen känns det som att det inte händer så mycket, att jag bara skriver för att ha något att skriva om. Och den känslan vill jag inte att man ska få när man läser bloggen. Jag vill att man ska få en känsla av att "hon som skriver inläggen satsar på det", så det är vad jag kommer att göra. Jag kommer satsa mer på inläggen. För jag har ju tid för det, iallafall tills jag börjar jobba. Så jag har faktiskt lite idéer kring blogginlägg. Men ni får gärna kommentera vad ni tycker om detta och ifall ni har något annat förslag. Eller om ni har något inlägg ni vill att jag ska göra, så är det bara att kommentera det i kommentarsfältet. För som sagt så är ni en del av den här bloggen och jag vill att ni också ska få vara med och bestämma. För att det är ju ni som läser den och jag vill ju veta vad ni vill läsa/se här på bloggen. Så kommentera gärna vad ni tycker, så blir jag glad <33

Som jag då nämnde i förra stycket, så har jag lite idéer på blogginlägg. Jag tänker att det kan vara bra/roligare att ha ett "speciellt inlägg" varje dag/varje vecka. Såhär tänker jag mig schemat:

Måndagar - Tipsar om bloggar. Varje måndagar länkar jag några inspirerande bloggar som jag tycker att ni ska kika in på.

Tisdagar - Dagens outfit. Varje tisdagar visar jag vad jag har på mig för outfit i bilder.

Onsdagar - Tipsar om instagramkonton. Varje onsdagar länkar jag några inspirerande instagramkonton som jag tycker att ni ska kika in på.

Torsdagar - Veckans bloggtävling. Varje torsdagar kör vi på veckans bloggtävling. Så tävlingen håller på i en vecka, sen i samma inlägg som tävlingen avslutas, så startas en ny tävling. Ni kommer förstå bättre sen när inläggen kommer ut.

Fredagar - Lördagar - Söndagar - Helgserie. Varje helg kommer det handla om ett speciellt tema. Så en helg kan det till exempel handla om "lifehacks" och sen en annan helg handlar det om "storytimes". Så som sagt, varje helg har ett speciellt tema helgens inlägg kommer handla om. Men alla inlägg under helgens dagar kommer inte handla om temat, utan bara ett inlägg per dag av helgen. Kolla in Cattis Eklund's youtubekanal, så kanske ni förstår lite bättre.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar med schemat. Men för att göra det lite mer tydligare. Så varje dag klockan 18:00 kommer det ett speciellt inlägg beroende på vad det är för dag. Om det är tisdag till exmepel så kommer det ett outfit inlägg, eller om det är torsdag så kommer det en bloggtävling. Men sen så kommer det självklart "vanliga" inlägg också under dagen. Så detta börjar schemat börjar redan imorgon klockan 18:00 - så håll utkik på bloggen då. Eller ni borde ju ha utkik redan tidigare under dagen, för som sagt så kommer det ju vanliga inlägg också. Jag kommer även att skriva schemat i sidan av bloggen i en flik, så ni när som helst kan kolla in vad det är för speciellt inlägg på schemat. Om ni har några frågor kring detta, så är det bara att kommentera det i kommentarsfältet.

Ha en fortsatt bra kväll, KRAM <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh vad jag ser fram emot varje måndag nu! <3
nouw.com/artibus
fridadahl
fridadahl,
Åh vad roligt att höra <33
nouw.com/fridadahl