mitt första samarbete

I samarbete med www.bga.se

Hej fina ni! ♥

Jag hoppas allt är bra med er. Detta inlägg är ett samarbete med www.bga.se - hur kul? Jag har fått hem en jättefin poster som heter "Sunset with a View" och den är 13 x 18 cm. Ni hittar postern här ifall ni vill klicka hem den. Jag har även fått hem en matchande ram till postern. Ramen heter "Edsbyn Svart" och är också 13 x 18 cm. Ni hittar ramen här.

BGA Group AB startades 1993 och är ett familjeföretag från Gävle. Idag består företaget av en butikskedja med 10 butiker utspridda i Sverige och Norge. Deras fokus ligger på det du kan sätta upp på väggarna - posters, speglar och tavelramar. Dem har över 200 000 produkter i deras sortiment. Men även en egen ramverkstad där dem tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått. I deras butiker kan du även hitta stora delar av deras sortiment. Leveransen är 1 - 3 arbetsdagar. Förutom deras hemsida, så finns dem även på Instagram, Facebook och pinterest med namnet "bgainspo", så in och kika där för mer inspiration.

Just nu har dem 40 % rabatt på posters. Men om ni skriver in rabattkoden "fridadahl10" i kassan så får ni ytterligare 10 % på ert köp av posters. Rabattkoden "fridadahl10" är giltig fram tills 12 april 2020, så passa på redan nu. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,
Ååh så läckert!! Tänk va mycket en ynka tavla kan göra för ett rum 😊 <3 Kram fina du!
nouw.com/shareegroovin
fridadahl
fridadahl,
Tack så mycket. Ja, eller hur 😊 kram på dig med <3
nouw.com/fridadahl
fasojo
fasojo,
Kul med samarbete! Den passade ju verkligen bra in i rummet 😊
nouw.com/fasojo
fridadahl
fridadahl,
Ja verkligen 😊
nouw.com/fridadahl
happyM
happyM,
Åh så kul med samarbete och så bra den passade in där! 😊
nouw.com/happym
fridadahl
fridadahl,
Ja eller hur, verkligen 😊
nouw.com/fridadahl