mina framtidsplaner i form av text

Hej på er allihopa! Hur är läget med er idag? Jag hoppas att det är bra med er.

Lördag idag, planerna är att planera inlägg. Jag har inga läxor längre, så då hinner jag planera inlägg. Efter jag har skrivit klart detta inlägg, ska jag göra en sak. Men det tänker jag inte berätta nu, kanske någon gång senare i livet, när jag känner mig redo för att berätta det. Men det är jag inte just nu. Så det är planerna förtillfället. Vad ska ni göra idag?

"Hur tror du din framtid kommer se ut? Vad har du för planer efter studenten? Vad vill du jobba med? Det hade varit roligt ifall du kunde göra ett inlägg om detta."

Svar: Oj, jag har inte riktigt tänkt på min framtid än. Jag tar mest en dag i taget. Men jag kan självklart skriva om vad jag känner just nu. Vi kan väl börja med hur jag tror min framtid kommer att se ut. Det beror ju på hur långt framtiden är ifrån nutiden. Men för att förenkla allt så kan vi säga att framtiden är om 10 år. Då är jag 26 år. Jag tror att jag kommer leva ett lyckligt liv med min man och kanske något barn, vem vet. Jag bor i ett enkelt hus, kommer inte på vad det heter just nu. Men det är i alla fall ingen lägenhet. Förhoppningsvis jämte en sjö eller ett hav. Men inte bredvid en strand. Det är väl så jag har tänkt på min framtid just nu, vi får väl se om 10 år, ifall detta stämmer in. Det är spännande.

Vad har jag för planer efter studenten då? Just nu har jag inget planerat, för det är ju ungefär två år kvar tills jag tar studenten. Men som det är nu så kommer jag fortsätta på högskola, tror det heter så. Här kommer vi även in på vad jag vill jobba med. Jag vill jobba som förskolelärare. För att bli fast anställd så måste man ha gått högskola, tror jag. Annars kan man bara bli vikarie. Så därför känner jag just nu att det är bättre att gå på högskolan direkt efter, för annars kanske jag inte orkar eller vill det efter ett år. Då känns det bättre att göra det direkt, för då har jag det gjort sen. Men såklart, det är långt kvar och man vet inte vad som händer sen när det är dags. Det är så jag tänker just nu.

Klicka på bilderna för att komma till personen som har fotograferat dessa två fina bilder <3

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer