​♥ life hacks för sommaren ​♥

Hej fina ni! ​♥

Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget kommer det efterlängtade inlägget om life hacks för sommaren, jag hoppas att ni kommer tycka om inlägget. För det tog tid att hitta olika life hacks, men jag hittade några iallafall. I slutet av inlägget har jag även länkat till de olika sidorna jag hittade life hacksen på ifall ni vill kika in sidorna. Men jag har inte något mer att skriva nu, så jag tycker att vi börjar med inlägget, så läs vidare <33 Eller förresten, ni får gärna kommentera vad ni tyckte om inlägget och ifall ni skulle vilja läsa mer sådana här inlägg så fixar jag det. <33

1. Frys in dina vindruvor

Ta fram så många vindruvor du vill ha och sen stoppar du in dem i frysen. Sen när vindruvorna har varit inne ett tag i frysen så fungerar dem som snacks eller så kan du ju även ha dem i din dricka. Både lätt och gott. Man kan ju även stoppa in dem i kylskåpet om man inte har en frys, men det tar längre tid för vindruvorna att bli kalla som "is" då. Men det fungerar bra det också.

2. Melontårta - två minuter

Steg 1: Skär bort skalet på melonen.

Steg 2: Vispa grädden och bred ett jämnt lager runt och över på melontårtan.

Steg 3: Dekorera med nötter, blåbär och jordgubbar och kiwi.

3. Fixa ditt eget isvatten

På sommaren är det godare att dricka vatten med is eftersom att det är så varmt. Och ifall man dricker ur en flaska så kan det vara svårt att få ner is i flaskan. Då är detta life hacket en räddare. Det du gör är att du har din flaska och häller i lite kranvatten i flaskan. Du kan även stoppa ner bär eller något om du vill ha smak på vattnet. Därefter stoppar du in flaskan i frysen ett tag tills du ska använda den. Sen när du ska använda flaskan så häller du bara i mer vatten i flaskan, så får du isvatten och vattnet håller sig kall mycket längre. Smart va?

KÄLLOR I DETTA INLÄGGET:

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

tiindragustafsson
tiindragustafsson,
Vilka bra tips! Kram på dig<3
nouw.com/tiindragustafsson
fridadahl
fridadahl,
Åh tack så jätte mycket. Kram på dig med <3
nouw.com/fridadahl