Kärleken övervinner allt

Vad är kärlek för dig?

Det finns ju olika sorters kärlek. Till exempel familjekärlek, vänskapskärlek, syskonkärlek, och kärlek mellan två personer som gillar varandra mer än en vänrelation. Men om vi ska prata om det sistnämnda exemplet, så är kärlek för mig när både gillar varandra. Och att man känner sig trygg med varandra, lycklig vid varandras sida. Man saknar varandra när man inte är med varandra.

Hur vet man om man är kär?

Vanliga tecken på att man är kär brukar vara att man blir glad i personens närhet, får fjärilar i magen när man ser personen. Blir tyst eller pratar på mer när man går förbi personen. Det finns säkert mer tecken som jag inte har tagit upp här, men det är några exempel.

Hur vet man om den man är kär i gillar en tillbaka?

Det är individuellt för varje person hur man visar det och hur man är som person. Vissa personer vågar visa det mer än andra. Till exempel genom att kolla på dig och skapa ögonkontakt. Andra tecken kan vara att personen försöker vara nära dig, prata med dig, lyssnar på dig och kommer ihåg saker du har sagt när ni har pratat med varandra.

Hur gör man om man gillar en person som är tillsammans med en annan person?

Det bästa sättet är att glömma personen, men jag vet hur det känns och det känns jobbigt. Men eftersom att personen är tillsammans med en annan, så gillar de antagligen varandra och det måste man respektera. Samtidigt så kanske man inte behöver glömma personen helt, ifall de någon gång skulle göra slut. Men man ska inte förstöra deras förhållande, bara för att man själv gillar personen.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer