julafton 2019

God morgon fina ni! Jag hoppas allt är bra med er. Jag tänkte bara kika in här och skriva av mig lite. Det betyder mycket för mig om ni kan läsa det jag har att säga, det tar inte så lång tid <33

24 december. Denna dag är för många en jobbig dag. Många som känner sig ensamma eller inte firar. Till er vill jag bara säga att ni alltid kan skriva till mig. Eller så finns det olika nummer ni kan ringa till, se bilden ovanför detta inläggstycke. Ps. bilden är Sebastian Tadros.

Till er som känner er ensamma eller mår dåligt över julen så vill jag bara att ni ska veta att ni inte är ensamma. Det är många som känner likadant. Och även om det kanske känns som att julen är för evigt, så är den snart över.

Men jag hoppas att ni får en bra dag, även om ni inte firar julen. Och till er som firar julen och som tycker om den så vill jag bara önska er god jul. Jag hoppas att ni får en bra jul.

Kom ihåg att det viktigaste är inte vem som får flest eller dyrast julklappar. Så jämför er inte med andra. Det är inte alla som får julklappar.

Ta hand om er själva och varandra. Ingen förtjänar att må dåligt eller att vara ensam. Tillsammans är vi bra och starka ♥

God jul och gott nytt år. Vi syns som sagt nästa år, ha det bra så länge <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer