intervjuar våran kanin sigge

26 JULI, 2017 :: 15:00 // FRIDADAHL.SE

Hej på er fina ni! Jag hoppas allt är bra med er. Innan jag börjar detta inlägget, vill jag bara säga en sak. Detta inlägget är bara på skoj, Sigge kan inte prata med oss på det sättet. Så svaren han ger är inte seriösa. Men jag tyckte att det ändå kunde vara en kul sak. Så jag hoppas att ni förstår att detta inte är på riktigt, fast det hade varit coolt om det var det. Men det är inte på riktigt, så ni vet. Men jag kände att jag var tvungen att skriva det, så att ingen missuppfattar det och tror att Sigge kan prata med oss på riktigt. Men nu börjar vi.

INTERVJUAR VÅRAN KANIN SIGGE

Hur känns det att vara en kanin? Bra? Dåligt?

- Jag tycker det känns skönt att vara en kanin. Då slipper jag städa mitt rum, dammsuga, tvätta rent i buren. Jag kan bara springa/skutta runt i huset och busa med er. Men det är dock lite tråkigt att vara ensam kanin, jag skulle gärna velat ha en vän eller ett syskon. Det blir lätt att man kan känna sig utanför ibland. Vi förstår inte alltid varandra så bra.

Beskriv familjen med tre ord och ge gärna en förklaring till varför du valde dessa ord.

- Det första jag tänker på när jag ser er är att ni är en härlig familj. Ni skämtar med varandra och alla verkar så glada, för det mesta i alla fall. Men ibland får man vara ledsen och arg, det är helt okej. Mitt andra ord är att ni är snälla. Ni tar hand om mig så bra och jag trivs verkligen jätte bra hemma hos er. Helt ärligt, jag hade inte kunnat leva utan er. Vi är en familj och det är jag så glad över. Ni är inte bara snälla mot mig, ni är även snälla mot andra som era vänner, släkt, alla. Det tredje och sista ordet är bäst, det behövs ingen förklaring.

Om du fick vara en av oss människor i familjen för en dag, vem vill du vara?

- Det är svårt för jag hade velat testa på att vara alla i familjen, förutom mig själv då såklart. Men om jag måste välja, så hade jag nog valt dig. För jag vill se hur du har det i ditt liv med vänner, killar och jag vill prova att vara en tonåring. Jag hade även velat prova på att skriva ett inlägg på din blogg. För vem gillar inte din blogg? skoja, ingen gillar den. Jo jag skoja igen. Din blogg är bra. Jag hade velat se om någon gillar att jag skriver bloggar, då kanske det ska bli min grej? ingen vet, förutom jag, haha där fick ni. Alla gillar mig, såklart.

Då är det bara två frågor kvar, är du redo?

- Räknades det där som en fråga? För då är det bara en fråga kvar. Men ja, jag är redo på de två eller den sista frågan som är kvar. Fråga på bara. Jag är redo på alla frågor.

Beskriv dig själv lite, vem är du och hur gammal är du och vad gillar du?

- Borde inte den där frågan kommit först av alla? Aja, strunt samma. Jag heter Sigge och är Frida och hennes familjs kanin. Hela mitt liv består av fritid, så vad gör jag på fritiden då? Jo jag springer runt i deras hus och busar med dem. Jag biter på deras soffkant, så nu är det hål där, oops. Jag har ett helt eget rum som jag får vara i, det är faktiskt riktigt skönt. Men jag får ofta vara utanför rummet och även på deras fina altan och utanför altanen får jag också vara. Men då måste de hålla koll på mig hela tiden. Det kan vara jobbigt, då får jag inte smita. Lugna er, de har satt stängsel så jag kan vara ute på en liten del, men det är bättre det än att jag inte får vara ute alls.

Ifrågasätt inte min ordning på frågor. Sista frågan. Har du något att tillägga som du skulle vilja säga?

- Ja det har jag. Jag skulle bara vilja säga att jag är så glad för att få vara en del av familjen och utan er hade jag som sagt inte klarat mig. Och till er som läser detta så vill jag bara säga en sak. Även ifall jag inte är en människa, kan jag förstå att det kan vara jobbigt med vissa saker. Till exempel att vara sig själv. När jag ska träffa någon ny människa eller ett djur, så kan jag lätt bli lite nervös. För jag känner inte den personen/djuret och jag vet inte hur hen kommer vara. Men jag vet också att jag måste våga vara mig själv inför andra.

Ja men då får jag tacka för mig och jag önskar dig en bra dag. Tack för att du ville svara på mina fem frågor.

- Tack själv för dina bra frågor. Jag hoppas också att du får en bra dag. Nu ska jag gå runt i huset och bita mer på soffkanten ;) skoja, igeeen. Jag gillar att skoja med dem? okej?

SKULLE NI VILJA ATT SIGGE INTERVJUAR MIG?

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer