I'm back on track

God morgon fina ni! ♥ Det var länge sedan nu jag skrev ett inlägg, första januari. Eller egentligen så har jag skrivit ett inlägg efter det men det inlägget har jag tagit bort för att jag inte kände mig nöjd med det. Nu är jag iallafall tillbaks och jag är väldigt taggad. Vi får väl se hur länge det varar att jag bloggar. Jag ska verkligen försöka att blogga varje dag nu för jag älskar att blogga. Men ibland försvinner motivationen, det gör det på det mesta. Ni får jätte gärna kommentera inlägg ni vill läsa här på bloggen, jag vill att ni också ska få vara en del av det här.

Ni undrar kanske varför jag har varit borta så länge från bloggen, eller så gör ni inte det. För dig som undrar varför så är det mestadels för att jag inte har haft någon inspiration och motivation till det. När man inte har det är det inte bra att blogga, vad jag tycker. För det blir bara tråkigt att blogga om man inte har någon motivation. Dessutom blir det inte lika bra inlägg. Andra saken är att jag vill satsa på skolan och det har varit en del andra saker också som jag inte vill ta upp. Men det är mest på grund av att jag tappade motivationen och att jag vill satsa på skolan. Det gör jag fortfarande, självklart. Men jag känner att jag inte kan låta bli att blogga ändå. Så jag hoppas nu att det här kommer bli bra och att det kommer hålla. Eftersom att jag vet att jag inte är så jätte bra på att blogga varje dag. Vi får se helt enkelt hur det går. Jag hoppas att ni vill följa med mig på det här. Jag tror eller jag vet att det här kommer bli bra.

Jag har nyss vaknat, för ungefär en kvart sen ungefär. Vi har studiedag idag, därför kan jag sova längre. Jag har inga planer för dagen mer än att jag ska läsa i en engelska bok och planera blogginlägg. Nu i helgen kommer det förhoppningsvis bra uppdatering på bloggen, för nu har jag tid. Det jag ska göra nu är att jag ska äta frukost och kolla på Youtubevideos, xoxo.

 Do more of what makes you happy 

Jag hoppas att ni får en bra dag, det kommer ett inlägg senare under dagen, så håll gärna utkik på inlägget. Kram ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer