hur vet man om man är kär?

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint. Har du någonsin funderat på ifall du är kär i den där personen som du gillar väldigt mycket? Här kommer några punkter som gör det lättare för dig att ta reda på om du är kär. Men tänk på att alla visar på olika sätt, så detta kanske inte är samma för alla. Men det är såhär de flesta brukar göra/känna när de är kära i en person.

Du kan inte sluta tänka på personen. Det enda du har i tankarna är denna person som du gillar extra mycket. Du går och tänker på personen 24/7, hela tiden. Det kan hända att du då och då tänker på annat, men den mesta tiden ägnar du åt att tänka på honom/henne/annat kön. Du tänker inte alltid på det själv, att du tänker på personen, men du gör det innerst inne.

Du vill vara nära personen. När personen är på ett ställe, vill du också vara där. Du vill inte lämna personen. Ser du personen i till exempel i skolan, vill du vara nära. Går personen på en sport, vill du titta på när personen till exempel spelar fotbollsmatch. Du gör allt för att vara när personen. Det är gulligt, det visar bara att du bryr dig om personen som du gillar, det är bra.

Du får fjärilar i magen när du ser personen. När du ser personen i skolan, eller går förbi, så får du positiva fjärilar i magen. Du kan bli lite röd i ansiktet. Ditt leende skiner upp och man kan se på ditt ansiktsuttryck att du är gladare än innan. Ett positivt tecken. Det pirrar till i magen och du kan få mer energi. Så ifall dina vänner frågar varför du helt plötsligt blev ännu gladare, så är det antagligen för att du såg personen som du gillar extra mycket. Om du säger det till dina vänner, så får nog räkna med att de kommer retas lite på skoj. Det brukar vänner göra ibland.

Du kan inte sluta att titta på personen. Du kan inte släppa blicken från personen. Det enda du vill göra är att stirra in i personens fina ögon, men gör inte det. Personen kommer antagligen tycka att det är obehagligt, så du kanske skrämmer iväg personen. Istället kan du kolla lite extra än vad du brukar, men inte stirra. Många brukar bli glad när någon kollar på en extra.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer