Har du tråkigt? titta hit

Hej fina ni! ♥

Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget tänkte jag tipsa er om några saker man kan göra när man har tråkigt. Så jag hoppas att ni kommer tycka om det. Det finns ju såklart mer saker man kan göra, så om ni vill ha en del 2 så får ni gärna kommentera det. Så att jag vet att ni vill ha fler. Men nu kör vi igång inlägget tycker jag. <33

Tips 1:

Film / serie / Youtube - maraton

Mitt första tips är att du kan ha ett maraton med massa filmer, serier eller youtubevideos, eller varför inte alla tre? När du ändå inte har någonting att göra. Ta fram något gott att äta/dricka, sätt dig bekvämt och sätt på någon bra film eller något du vill titta på. Efteråt kan du ju diskutera med dig själv/en vän om vilken film du tyckte var bäst.

Tips 2:

Ha ett hemmaspa

Mitt andra tips är att ha ett hemma-spa, för det är du värd. Duscha, sätt på dig en ansiktsmask, måla naglarna. Välj en outfit du tycker om och varför inte ta massa bilder? Ifall du tycker om det då. Gör saker som får dig att känna dig fin, för det är precis vad du är. Glöm aldrig vad du är värd eller hur fin du är. Du är bäst, glöm inte det.

Tips 3:

Starta en youtubekanal / blogg

Mitt tredje tips är att om du vill starta en youtubekanal eller blogg, så är det bästa tiden nu. Bestäm dig för vad du vill göra för videos eller vad du vill skriva om på bloggen. Spela in videos/skriv inlägg. Nu när du inte har något annat göra, så har du ju antagligen mycket tid att spendera, så då är det ju bra att du spenderar den tiden.

Tips 4:

Städa ditt rum / hus

Mitt fjärde tips är att städa ditt rum eller kanske till och med huset. Du kanske inte tycker att det är så roligt, men det är bättre att du passar på när du väl har tid och inget annat att göra. Sen när du har saker att göra så blir du inte lika stressad, för du har en mindre sak att tänka på. Men sen kommer du känna dig gladare när det är städat.

. . . . .

PS. Alla bilder i detta inlägg kommer från weheartit. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer