gårdagen i text

Hej på er allihopa! Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni alla mår fint.

Jag vaknade halv tio idag, men jag låg kvar i sängen i över en timme och kollade på Youtube, läste noveller och spelade ett spel på mobilen. Sedan gick jag upp och åt brunch, pannkakor. Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag läser bloggar. Vädret är fint utomhus, sol, som skiner in genom fönstren.

midsommarafton tjugotredje juni

Gårdagen var bra, vi firade midsommar på ett annat ställe än vad vi brukar göra annars, men det var ändå bra. På bilderna kan ni se vad jag hade på mig. Förutom de vita jeansen som inte syns i bilden. Jag hade även på mig vita converse, ett halsband och ett armband. Men allt fick inte plats på bild, tyvärr. Man kan i alla fall se lite av armbandet. Jag hoppas att ni hade en bra dag, även ifall ni inte firade midsommar. Jag vet att alla inte gör det, så jag hoppas som sagt att ni hade det bra.

MIDSOMMARKRANS, RÖD/VIT TRÖJA & VIT KORTA JEANS

Planerna för dagen, planera inlägg. Ibland kommer det dagar då man inte orkar göra någonting och då känner man inte för att sätta sig framför datorn och komma på ett blogginlägg och dessutom skriva ihop det. Därför tycker jag om att planera inlägg när jag har inspiration och ork till att göra det, så slipper jag göra det när den där dagen då jag inte orkar göra någonting kommer. Så det är vad jag ska göra nu när jag har lagt ut detta inlägget och suttit lite framför Youtube. Kram.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer