♥ gamla blogginlägg ♥

Hej fina ni! ♥

Jag hoppas allt är bra med er. Vill ni veta en sak? I måndags var det tre år sedan som jag började blogga på den här bloggen. Eller egentligen inte, för jag har bloggat lite på den tidigare. Men då var det inget seriöst och jag blev inte nöjd med inläggen, så jag tog bort alla. Sen började jag om igen och efter det har det flytit på. Sen har jag haft några pauser emellan också, så jag har ju inte bloggat varje dag i tre år, men ändå. Jag kom på det igår kväll och då kände jag inte för att skriva något om det, för jag ville fira med er att bloggen har fyllt 3 år. Så då tänkte jag att idag är den dagen då vi firar bloggen, låter det bra? Ja, vad bra. Förresten så kan vi ju då även fira att det är sista dagen på denna månad. Så i detta inlägget tänkte jag att vi kollar tillbaks på gamla blogginlägg som finns på den här bloggen. Och lite senare kommer en "blogg tag". Ifall ni har något extra inlägg ni vill se idag, så bara kommentera, så fixar jag det. Men nu kör vi igång inlägget.

1. VÄLKOMNA HIT ♥

29 juli 2016, 20:37

Hej på er finaste ni! Jag känner att bloggen behöver en nystart, så därför har jag tagit bort alla inlägg och gjort om designen och headern lite. Nu kommer det bättre uppdatering, mer och bättre bilder, allt blir bättre, förhoppningsvis. Jag hoppas att ni kommer tycka att detta blir bra nu, för det tror jag att det kommer bli. Jag har som mål med bloggen att uppdatera med minst två inlägg om dagen, vi får se om det håller. Jag hoppas att ni har det bra.

LÄS MER AV INLÄGGET HÄR

♥♥♥♥♥

2. INSTA FAVES

3 augusti 2016, 08:10

HANNA SAHLQVIST - HÄR // EMMA JOHANSSON - HÄR // JULIA SUNDELIN - HÄR // ELIN ANDERSSON - HÄR

LÄS MER OM INLÄGGET HÄR

♥♥♥♥♥

3. EN VANLIG MORGON

20 december 2016, 06:13

God morgon allihopa! Jag hoppas att ni alla har sovit bra i natt. Det har jag gjort för er som undrar. Idag börjar vi skolan 10 i 10, men jag åker härifrån vid sju. Efter skolan har jag inga planer, kommer hem runt 4-tiden. Jag har i alla fall tänkt att jag ska planera lite inlägg till bloggen, kanske fotografer lite bilder också. Ha en toppendag allihopa.

LÄS MER OM INLÄGGET HÄR

♥♥♥♥♥

4. HUR VET MAN OM MAN ÄR KÄR?

28 december 2016, 17:41

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint. Har du någonsin funderat på ifall du är kär i den där personen som du gillar väldigt mycket? Här kommer några punkter som gör det lättare för dig att ta reda på om du är kär. Men tänk på att alla visar på olika sätt, så detta kanske inte är samma för alla. Men det är såhär de flesta brukar göra/känna när de är kära i en person.

LÄS MER OM INLÄGGET HÄR

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer