frida recencerar bloggar #4

nevnarien.se

Elin Kero

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I ett av inläggen som jag la upp igår, så gjorde jag en omröstning. Där fick ni rösta på vad för inlägg ni vill se här på bloggen. Inlägget som var/är mest efterfrågat är "Frida recenserar" och det tänkte jag göra i detta inlägget. Så jag hoppas ni är taggade.

Detta är ju en serie på bloggen som jag har skrivit på tre gånger tidigare, inlägg då. Ifall ni skulle vilja läsa dem, så kan ni hitta dem här och jag tycker verkligen att ni ska kolla in dem. För er som inte vet vad denna serie går ut på så är det att jag recenserar bloggar. Jag berättar vad jag tycker om en blogg. Om du ni vill att jag ska recensera eran blogg, eller kanske någons som ni känner, så kommentera bloggen i kommentarsfältet.

Det sista jag vill skriva är att jag ska försöka lägga upp ett sådant här inlägg varje söndag. Men vi får se hur det blir med det. Nu börjar vi <33

1. Bloggnamn

Första punkten jag tänkte skriva om är bloggnamnet. Till att börja med vill jag bara säga (skriva) att jag älskar hennes bloggnamn. Det är så fint och det passar verkligen in på henne. Hennes bloggnamn är ju då "nevnarien" och det låter sagolikt och det är ju det som hon visar på sin blogg. Hoppas ni förstod min förklaring, det var svårt att förklara. Men jag gillar verkligen bloggnamnet iallafall. Vad tycker ni om hennes bloggnamn?

2. Header / bloggtitel

Asså jag älskar även denna punkt på hennes blogg. Hon har då en bild på sig själv när hon står på en brygga. Det är vinter skulle jag gissa på, eftersom att det är snö på bilden. Det står även hennes namn och vad bloggen handlar om på headerbilden. Ni måste verkligen gå in på hennes blogg (här) och kolla hennes header, även själva bloggen också såklart. Man kan ju säga att hon har en bloggtitel också för hon har sitt namn.

3. Designen

Jag tycker att designen är väldigt fin, den är enkel men ändå stilren. Det är inte så mycket olika färger och det tycker jag om. För det kan lätt bli rörigt om det är för mycket olika färger, men här blir det inte rörigt, tycker jag. Färgerna passar in med varandra, så det gör nog också en del att det inte blir så rörigt. Men jag tycker iallafall om designen och den är också ganska sagolik. Med färgerna tänker jag. Eller är det bara jag som tycker så?

4. Blogginlägg

Hennes blogginlägg tycker jag är väldigt bra och fina. Hon har mycket bilder i sina inlägg och det älskar jag. Alla bilder i detta inlägget är från hennes blogg och dem är såå fina. Hon är en väldigt duktig fotograf, eller hur? Det märks iallafall att hon har lagt ner mycket tid på hennes inlägg, för de är välgjorda och med kärlek. Det hon bloggar om har ett innehåll. Eller ja, det har ju alla inlägg. Men det finns en mening i det hon skriver.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer