fredagsinspiration + en tag

21 JULI, 2017 :: 17:15 // FRIDADAHL.SE

Här kommer fyra inspirationsbilder för att det är fredag och jag känner för att bjuda på det, igen. Alla bilder är som vanligt från weheartit

NU TILL TAGEN...WHAT DO YOU DO AFTER...

1. Vad brukar du göra efter skolan? Nu är det ju inte skola, eftersom att vi har sommarlov. Men det jag brukar göra efter skolan när det väl är skola. Jag brukar ta bussen hem och det brukar ta runt en timme att åka med bussen, beroende på vilken väg den kör. Sen när jag kommer hem brukar jag äta något och sitta framför Youtube en stund.

2. Efter duschen? Det beror på varför jag duschade. Ibland duschar jag innan jag ska iväg och göra någonting och då brukar jag fixa iordning mig inför det. Eller om jag duschar för att jag känner för det eller behöver det. Det varierar lite då vad jag gör, oftast sitter jag framför datorn och kollar på Youtube, eller läser en novell på wattpad.

3. Efter man har varit hos sin vän? Det är lite varierande det också. Jag är inte jätte ofta med vänner, men när jag väl är med någon av mina vänner. Då brukar jag väl äta efteråt när jag har kommit hem om det har varit skola innan och jag inte har ätit något hos min vän. Men det beror på när jag kommer hem. Ibland duschar jag också.

4. Efter stan med en vän eller sin mamma och så vidare? Om det är med en vän kanske jag hänger med personen hem till hen eller hem till mig. Eller om det är med min mamma o.s.v. så brukar jag packa upp allt jag har köpt. Sen börjar jag använda sakerna. Men det är inte ofta jag brukar shoppa eller gå på stan, men det händer väl ibland.

5. Efter en semester? Jag brukar oftast vara trött när jag har kommit hem från en semester eftersom att man blir trött av sitta i en bil i timmar. Så oftast brukar jag bara ta det lugnt ett tag. Eller så brukar vi äta något om vi inte har stannat efter vägen och ätit något. Det beror vart vi har varit. Jag brukar även plocka upp saker som jag har tagit med mig.

6. Efter maten? Det är lite varierande men nu på sommarlovet har det blivit att jag har satt mig framför Youtube, bloggat, läst en novell på wattpad eller bara tagit det lugnt. Ibland är jag även ute. Det beror på lite vad jag känner för. Men det är väl det jag oftast brukar göra efter maten, även när det är skola. Ibland brukar jag även plugga på läxor.

7. Efter en video/film? Det beror på vilken tid på dygnet det är. Ifall det är på dagen brukar jag oftast kolla på en till om det är spännande och jag inte har någonting annat att göra. Men om det är på kvällen så brukar jag oftast lägga mig efter det. Förresten, detta är egentligen två frågor, men la ihop de, för jag tycker att det är ungefär samma svar.

8. Vad tycker du om tagen? Jag tycker att denna tagen var rolig och spännande att svara på. Det var dock svårt att komma på ett längre svar. För egentligen hade det räckt med en mening, men då blir det mycket tråkigare att läsa, tycker jag. Jag tog inte med alla frågor, utan det var en som jag inte hade ett svar på, jag visste inte riktigt hur jag skulle svara.

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer