frågor och svar

Vad är ditt drömresemål? Varför just det?

Ja du, det var faktiskt en svår fråga. Jag skulle gärna vilja åka till Tyskland, för att det verkar som ett fint land. Jag har tjatat mycket på min mamma att vi ska åka dit, så någon gång kommer vi åka till Tyskland. Dessutom så läste jag tyska i 3 år, när jag gick i 7:an till 9:an. Det där lät nästan som att jag är gammal, men jag går i 1:an på gymnasiet nu, haha. Så jag svarar Tyskland.

Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år?

Då är jag 26 år, så jag tror att jag bor i ett hus, förhoppningsvis vid en sjö. Jag och min familj har ett favorithus på ett ställe, så jag hoppas att jag bor där då, haha. Jag tror och hoppas att jag jobbar som förskolelärare. Jag vet inte riktigt hur det ser ut med familjen, om jag har en man då. Jag skulle vilja ha ett djur, så jag inte känner mig ensam, men det tar så mycket tid med djur.

Hur länge tror du att du kommer blogga?

Jag hoppas att jag kommer blogga flera år, men man vet ju aldrig hur det kommer bli. Det skulle varit cool att blogga när man är gammal, och kolla tillbaka på hur det såg ut när man var liten. Men jag kommer i alla fall blogga så länge som jag vill och orkar. Jag ska försöka blogga flera år, men vi får se hur det ser ut i framtiden. Jag hoppas verkligen att det kommer gå.

Hur ser din drömkille ut?

Det spelar ingen roll hur han er ut, bara att han försöker vara sig själv. Ett plus är ifall han är snygg, snäll, omtänksam och att jag kan lita på han. Men som sagt så spelar det ingen roll hur lång han är, ögonfärg eller hårfärg. Det är inte det som är det viktigaste. För mig är det viktigaste att man kan vara sig själv med personen och att man kan lita på varandra, utan att vara orolig.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer