fars dag + söndag

Hej på er allihopa! ♡ Jag hoppas att ni alla mår fint. Idag är det fars dag, eller dagen är snart slut och den har varit bra. Jag har bakat chokladbollar, de blev goda. Sen har vi varit hos farmor en stund och spelat kort. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Planerna för resten av kvällen är att kolla på Youtube och göra iordning mig inför skolan imorgon, packa väskan och sånt där. Imorgon är det en ny vecka och bara 6 veckor kvar till jullovet. Vi har inga läxor tills nästa vecka, bara ett matteprov på torsdag, så det är ju skönt. Har ni mycket läxor i skolan?

MINA ÅTTA FAVORITER FRÅN INSTAGRAM

Mitt flöde på instagram just nu är inte den bästa, men jag själv tycker om den. Jag blandar vardagliga bilder med selfies och bilder på naturen. Här nedan kan ni se åtta bilder som är mina favoriter. Den första är dock inte med, men alla andra bilder är med i flödet. Jag gillar det.

följ mig  @ffridadahl

Nu ska jag kolla på Youtube ett tag och sedan göra mig iordning inför läggdags. Jag ska även planera morgondagens inlägg och tidsinställa några av de. Jag hoppas att ni pappor har haft en bra fars dag och ni andra, att ni har haft en bra dag också. Ha en bra kväll. Kram.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer