ett år har snart gått

29 juli 2016, 20:37, mitt första inlägg på denna blogg. Det var då jag startade om bloggen på nytt och började om från början. Jag är glad över att jag fortsatte att blogga på just denna, för jag är väldigt tacksam över att ha er fina bloggläsare vid min sida. Ni är som en extra familj för mig, ni är mina internetvänner kan man säga. Även om vi inte känner varandra. Men ni finns alltid där och gillar det jag gör och det känns skönt att veta, eller hur?

När det har gått ett år för bloggen tänker jag att vi ska fira det på något sätt, men jag vet inte hur. Så därför behöver jag eran hjälp med hur vi ska fira det. Ifall ni har ett förslag så kan ni kommentera det i kommentarsfältet. Det kan vara till exempel att jag gör ett collage med bilder som jag har lagt upp under åren och berättar lite om dem. Eller så kanske ni har något annat förslag och då får ni gärna kommentera det. Det inlägget kommer i alla fall förhoppningsvis upp det datumet som bloggen startades på, alltså den 29 juli. Jag ska försöka att lägga upp det då. Annars kommer det en eller några dagar senare. Det beror på om jag gör något speciellt den dagen. Jag vet inte än vad vi ska göra just då. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Vad händer nu då? Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Jag ska även kolla på eurovision snart, så spännande. Jag gillar att lyssna på de andras låtar, för dem har man inte hört förut. Det är även spännande när de sjunger på andra språk. Så det är vad jag gör nu. Ha en bra kväll, kram.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer