en torsdag i mitt liv

Hej allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint idag och alla andra dagar. Jag tänkte börja inlägget med att tacka er för att ni läser min blogg, kommenterar, gillar, allt ni gör betyder mycket för mig. Jag är så glad för att jag har så fina och underbara bloggläsare. Ni gör min dag 1000 gånger bättre. Jag kan må dåligt en dag men när jag går in på bloggen och läser era fina kommentarer, blir jag mycket gladare igen.

"tack för att ni alltid finns där för mig, ni är alltid så underbara"

Ni ska verkligen vara stolta över själva för att ni är så fina, era kommentarer gör en så glad. Utan er, så hade många inte klarat av att blogga längre på grund av att de kanske får elaka kommentarer också. Fortsätt med att kommentera fina saker på andras bloggar, det är ni bra på.

UTEAKTIVITETER, TÅGPROBLEM & YOUTUBE

Idag har det varit en bra torsdag, som vanligt går dagen alltid väldigt fort. Jag börjar alltid skolan kvart i 10 på torsdag men jag kom till skolan runt halv 9 idag, eftersom att tågen inte alltid går att lita på. I tisdags skulle jag åka den, men då kom den inte på grund av fordonsbrist. Så jag fick ta bussen som går kvart över 7 igår och idag, men då skulle såklart tåget komma. Varför händer det alltid mig? haha men det var ändå skönt att veta att man iallafall kommer i tid. I skolan idag hade vi uteaktiviteter på en av lektionerna, det var roligt men man blev väldigt varm. Nu sitter jag vid datorn och kollar på Youtube. Jag ska även äta hemmagjord pizza nu. Vi hörs imorgon igen, då kommer det fler inlägg än bara ett, förhoppningsvis. Lite senare ikväll ska jag tidsinställa några inlägg så det kommer daglig uppdatering, vad skulle ni vilja läsa på bloggen?

Ha en fin kväll nu allihopa. Puss och kram, skumbanan.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer