en morgon som denna

Foto: Julia Sundelin - Här

God morgon mina fina bloggläsare! Hur mår ni? Jag hoppas ni har sovit gott i natt. Idag är det onsdag, höll på och skriva torsdag, vet inte riktigt varför. Men det är onsdag idag. Just nu när ni är jag på väg till skolan, sitter i bussen. Jag kommer fram till stationen om ca 20-25 minuter, och sen får jag vänta på en till buss därifrån som går till skolan. Så på morgonen åker jag tre bussar och hem är det två. Men jag är van vid att åka buss, jag gjorde det när jag gick i 7:an till 9:an också. Nog om detta, nu ska jag fortsätta min bussfärd till stationen och skolan. Ha det bra.

guide: en perfekt morgon

1. Ställ ett eller två alarm lite tidigare än de andra alarmen. Då kan du vakna av det första alarmet och sen antingen bara ligga och dra dig i sängen ett tag, utan att känna att du behöver gå upp direkt. Eller så kan du kolla runt på sociala medier i lugn och ro, utan att behöva stressa.

2. För att piggna till så kan det vara skönt att ta en dusch, så om du vill så kan du ta en dusch på morgonen för att känna dig lite piggare och du känner dig fräsch. Om du tvättade håret dagen innan så behöver du inte tvätta håret om du inte vill, det räcker med att bara duscha kroppen.

3. Ät en bra och god frukost så att du orkar med hela dagen. Speciellt om du ska till skolan eller jobbet så är det viktigt att få i sig något så du inte behöver känna dig hungrig eller bli trött. Om du har svårt för att äta frukost på morgonen, så kanske du kan ta med dig en macka till skolan.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer