lär känna mig bättre

Planer efter gymnasiet? Största intressen?

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på Youtube och åkt en runda i bilen i skogen med mina föräldrar. Det tycker jag är väldigt roligt och mysigt att göra. Det blev ett lite senare inlägg idag, men det är bättre än inget, tycker jag. I detta inlägget tänkte jag svara på några frågor så att ni får lära känna mig bättre <33

Vad är dina planer efter gymnasiet?

- Jag går just nu i tvåan på gymnasiet, så nu har jag halva tiden kvar. Jag har tänkt mycket på vad jag ska göra när jag har slutat gymnasiet, men jag vet inte än vad jag kommer göra. Mycket kommer förändras innan det, så det är svårt att säga det nu. Antingen kommer jag jobba som barnskötare ett tag tills jag känner att jag vill fortsätta på högskolan (tror jag det är?). Eller så kommer jag börja där direkt efter gymnasiet. Jag känner just nu att jag vill ta en paus efter gymnasiet. Ifall jag ska gå på högskolan så ska jag gå tre år till och just nu vet jag inte om jag kommer orka det. Så jag tror som det är nu att jag vill jobba som barnskötare ett tag innan jag börjar högskolan. Men som sagt så kommer det säkert ändras flera gånger.

Hur länge tror du att du kommer hålla på med bloggen?

- Bland det bästa jag vet är att blogga. Jag älskar det. Det är svårt att veta just nu hur länge jag kommer hålla på med bloggen. För vad som helst kan hända. Men som det är just nu så vill jag hålla på med bloggen så länge jag gillar att blogga, jag tänker inte tvinga mig till att blogga bara för att jag känner mig tvungen. Men som ni vet så är jag inte alltid jätte duktig på att uppdatera bloggen. Jag tror det beror mest på att det tar väldigt lång tid med bloggen. Man kanske inte tänker på att det tar så jätte lång tid. Det tar tid att komma på vad man ska skriva om och sen ska man också komma på en text till det. Man behöver bilder och det är inte alltid man har bilder förberett så då måste man fotografera bilder. Det är inte så för alla men så är det för mig, Så det är svårt att ha ett riktigt svar på den frågan just nu. Men som det är nu så vill jag hålla på med bloggen länge. Även om bloggen tar lång tid så tycker jag det är värt det.

Vilka är dina största intressen?

- Blogga och fotografering. Jag har precis skrivit om bloggen, så jag kan skriva mer om mitt intresse för att fotografera. Jag tror att jag har skrivit om det tidigare, men det kanske är nya bloggläsare här som inte har läst det tidigare. Jag kommer inte ihåg vilket år jag började gilla att fotografera. När jag var mindre fotograferade jag mycket med min mobilkamera. Sen när jag blev äldre skaffade jag mig en systemkamera. Efter att jag hade fotograferat med den några år, två år tror jag, bestämde jag mig för att skaffa en nyare med bättre kvalité. Det är den jag använder idag. I maj har jag haft den kameran i två år. Jag fotograferar mest på sommaren och våren, för jag tycker det blir finast på dem årstiderna. Vintern och hösten är också fina.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer