omröstning om blogginlägg

Vad vill att jag ska blogga mer om?

Hej fina människor! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Ni får jätte gärna rösta i omröstningen bredvid denna text. Det är svårt att veta vad ni vill läsa mer om här på bloggen. Så det hade varit snällt om ni ville göra det, tar bara några sekunder. Ni är dessutom anonyma. Så då syns det inte vilka ni är.

Just nu är jag i skolan när detta inlägget kommer upp, även detta är ett tidsinställt inlägg. Jag hoppas att det inte gör något att jag tidsinställer inlägg ofta nu för tiden. Men det är mest för att det ska underlätta för mig. För nu när skolan har börjat igen så tar den mycket tid. Jag måste gå upp tidigt på morgonen, runt fem. För att bussen går tjugo över sex. Och ofta kommer jag hem efter halv fem på eftermiddagen. Så det blir långa dagar. Men jag tycker det bara är roligt att vara i skolan och då gör det inte så jätte mycket att det blir mycket tid till skolan. Man vänjer sig ganska fort med det.

Jag vill även tacka er för att ni läser min blogg och kommenterar. Det betyder väldigt mycket för mig att ni visar uppskattning och att ni gillar det jag gör. Jag får mer motivation till att blogga för att ni finns där och visar att ni bryr er. Stort tack till er. Ni är de bästa bloggläsarna man kan ha.

Ni får ha en helt fantastiskt bra fortsättning av dagen som kommer. Kom ihåg att ni är fina som ni är och ändra er inte på grund av någon annan. Ni kommer längst på att bara vara er själva. Kram ♥

Förresten, alla bilder i detta inlägget kommer från wehearti.com - mer inspirationsbilder hittar ni där.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer