frågor om hösten

ÅTTA FRÅGOR OM HÖSTEN - TAG

1. Vilken höst trend är du mest exalterad över? Jag vet inte riktigt om det är en trend, men svarta jeans och någon t-shirt och sen en grå kofta över.

2. Vilken är din favorit höst skönhetsprodukt? Jag brukar inte använda smink. Men jag använder läppbalsam (heter det så?) för att jag blir lätt torr.

3. Vilken är din favorit höst dryck? Te alla dagar i veckan. Tydligen är det inte jätte bra att dricka te har jag hört. Men det är livet när det blir kallare ute.

4. Vilken är din favorit höst doft? Jag tycker om doften när man går utanför dörren och man känner doften av höst, löven. Det är en underbar doft tycker jag.

5. Vilken höst trend hatar du? Helt ärligt så har jag ingen aning. Jag är inte jätte insatt i de olika trenderna. Så jag vet inte vad jag ska svara på frågan.

6. Vad ska du vara för någonting på halloween i år? Jag brukar inte gå runt och knacka på dörrarna och fråga bus eller godis. Så jag vet inte vad jag vara i år.

7. Vilken är din favorit höst låt? Jag har inga favorit låtar efter vilken årstid det är. Men jag har många favoriter. En av dem är Joakim Lundell's nya låt - monster.

8. Vilket är ditt favorit halloween godis? Jag äter inte godis, så jag kan tyvärr inte svara på denna frågan heller.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

emmanathaliea
emmanathaliea,
Kul lista! Jag brukar heller aldrig använda smink, så tycker verkligen läppbalsam räknas, haha! Sen äter jag heller inte godis (haha, samma-lika) 😊
nouw.com/emmanathaliea
fridadahl
fridadahl,
Åh vad roligt 😊
nouw.com/fridadahl