det här kanske du inte visste

1. Jag har hellre få bästa vänner än flera vänner som jag inte kan lita på till 100%. Många kanske hade tyckt tvärtom, eftersom att om man har en bästa vän och sen är inte den personen i skolan en dag och då har man ingen att vara med. Men jag vill kunna lita på dem jag är med och om jag inte kan lita på dem, så vet jag inte varför jag ska vara med dem. Då kan de lika gärna skvallra till sina bästa vänner. Och de personer jag kan lita på, vet jag att de inte skulle skvallra ifall jag inte har bett om det. Så därför väljer jag att ha få bästa vänner som jag kan lita på.

2. Detta vet ni redan om ni har följt bloggen ett tag, men alla kanske inte vet om det. Jag är besatt av musik, jag lyssnar på det varje dag. Man blir liksom glad av lyssna på musik och ifall man är ledsen så blir man glad igen. I alla fall jag, alla kanske inte blir det. Varje gång jag lyssnar på musik så försvinner tankarna från min hjärna ett tag och jag kan slappna av. Jag kan sluta tänka för ett tag och hamnar i en annan värld.

3. Jag brukar tänka mycket på livet, hur det ser ut och vad som är meningen med livet. Jag vet att det är en väldigt djup fråga, det finns inget rätt eller fel svar där, det är vad man själv känner. För mig är meningen med livet att ha personer vid sin sida som finns där för en i vått och i torrt. Som inte sviker dig. Det kan vara till exempel din familj och dina vänner. Men även att man accepterar varandra och är snälla mot varandra. Inte att man fryser ut någon eller att mobba någon. Det handlar om hur man beter sig och är mot andra. Det är så jag tänker kring meningen med livet.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer