bli inspirerad för 2017

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni fick en bra start på det nya året. Jag och mina syskon gick upp till mormor och morfar och åt mat där. Det var gott och trevligt att vara med dem. Sedan runt halv 8 gick vi hem. Då gjorde jag inte så mycket. Jag kollade på tv och lyssnade på musik, skrev ett blogginlägg. Sen vid 12 stod vi inne i vårt hus och kollade på alla fyrverkerier genom fönstret. Det var inte så mycket, förra året var det mer. Många började redan innan 5 och skjuta. Men nu tycker jag att vi går över till själva inlägget. Detta inlägget handlar om ett nytt år. Hur man blir inspirerad till det nya året. Så jag hoppas att ni kommer bli inspirerade nu iför 2017. Fortsätt gärna läsa på inlägget. Förresten, det första temainlägget kommer upp imorgon. Kram.

Sätt upp mål - Nu inför det nya året kanske du har några nyårslöften. Sätt dig framför ett anteckningsblock och skriv ner några mål du har med 2017. Då blir det mycket enklare att kolla tillbaka sen när du vill eller inte kommer ihåg dina mål. Det är även ett bra sätt att lära känna dig själv, eftersom att du får känna efter hur mycket du vill utmana dig själv. Smart va?

Skriv ut inspirationsbilder - Att kolla runt på olika inspirationskällor är ett sätt att bli inspirerad inför ett nytt år. Ifall man till exempel kollar runt på sommarbilder, blir man inspirerad till sommaren, osv. Därför är ett bra tips att skriva ut några inspirationsbilder och sedan sätta upp dem någonstans i rummet där man ofta är. Då blir man inspirerad varje gång man ser dem.

Använd kalender - Allt blir bättre när man använder en kalender, jag vet inte riktigt varför, men det blir bara mycket roligare och bättre med en kalender. Dessutom är det bra ifall man inte kommer ihåg saker man ska göra, så är det bra att man kan kolla tillbaka på vad man ska göra den dagen. Det blir mycket roligare om man fyller i med överstrykningspennor.

Bestäm saker med dina vänner - Något att se fram emot kan vara bra om man vill bli inspirerad, eftersom man har något att längta efter. Därför kan det vara bra att planera in roliga saker, så har man något att se fram emot. Så planera in något med dina vänner, eller med din familj. Men det kan även vara något du kan göra själv. Då blir du mer inspirerad inför 2017.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer