att vara olyckligt kär

OLYCKLIG KÄRLEK…

Vad innebär det att vara olyckligt kär? För mig innebär det att man kanske gillar en person väldigt mycket. Antingen så är personen inte intresserad av dig tillbaka. Eller så kanske det är att man inte vet hur personen känner för en tillbaka. Man gillar personen så mycket att det gör ont, speciellt när man inte vet vad personen känner tillbaks. Du kanske inbillar dig massa saker som att personen inte gillar dig tillbaks.

Hur känns det att var olyckligt kär? Jobbigt. Man kan liksom inte styra vad den andra personen känner. Du kan inte bestämma att personen ska gilla dig tillbaka, oavsett hur mycket du än vill det. Ifall du inte vet vad personen känner för dig tillbaka, så kan du ju ha ett litet hopp om att personen gillar dig också. Men om man verkligen vet att personen inte är intresserad tillbaks, då kan det känns väldigt jobbigt. Det kan både kännas bra och dåligt att veta vad personen känner för dig, då vet man att man kan gå vidare i livet, ifall personen inte känner likadant tillbaks.

Alla bilder i detta inlägg kommer från Hanna Sahlqvist - Klicka på bilderna för att komma dit

Har du varit olyckligt kär? Ja. Där är jag just nu, olyckligt kär. Jag gillar en kille väldigt mycket, men jag vet inte vad han känner tillbaks. Ibland känns det liksom bra, men ibland vet jag ingenting. Det känns bra när jag ser personen men när jag är hemma så vet jag inget längre.

Har du något tips på vad man kan göra när man är olyckligt kär? Det bästa är att glömma personen, för du kan som sagt inte styra personens känslor. Jag vet att det är jätte svårt att glömma en person som man verkligen gillar, men i längden kommer du inte må bra av att tänka på personen. Så försök att glömma bort personen. Ett annat tips är att hitta på saker som får dig att inte tänka på personen, hitta på något med din familj eller dina vänner. Bara du får dina tankar på något annat än personen. Avfölj personen på alla sociala medier.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer