☆ ny hårfrisyr, vad tycker ni? ☆

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Som ni kanske har märkt nu de senaste dagarna så har uppdateringen inte varit jätte bra. Speciellt idag och igår. Jag vet egentligen inte varför, jag har bara inte känt så mycket inspiration. Det är ibland svårt att komma på vad jag ska skriva om. Så om ni har några inlägg ni vill att jag ska skriva, så är det bara att kommentera. Nu har jag i alla fall fått mer inspiration, så nu ska jag sätta mig ner framför ett anteckningsblock och komma på bloggidéer. Så håll utkik framöver, för jag ska bli bättre.

I tisdags gick jag till en hårsalong och bokade en tid som då var idag, 08:45. Så nu är håret mycket kortare, vad tycker ni?

☆ Före, långt hår VS Efter, kort hår ☆

Såhär blev resultatet, de två bilderna på höger sida. Som ni ser på bilderna före jag klippte mig, så hade jag rätt så långt hår, tycker jag i alla fall. Men jag är väldigt nöjd över resultatet. Det känns dock fortfarande konstigt att se de nya bilderna när jag har kortare hår, men jag vänjer ju mig vid det. Vad tycker ni, tycker ni jag passar i kort hår? Eller passar jag bättre i det längre håret? Frisören som klippte mig idag lockade även håret som ni ser. Det blev fint. Jag är som sagt nöjd över resultatet. Jag kände att jag ville ha kortare hår, så yes.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer