☆ DIY: hur du får ett TUMBLR rum ☆

Hej på er fina ni! ♥ Jag hoppas ni mår bra. Jag satt precis och kollade runt på inredning och då fick jag en idé. Så i detta inlägget tänkte jag ge tips när det gäller inredning. Kom ihåg att detta är mina åsikter, ni behöver inte tycka som jag om ni tycker något annat. Jag är dessutom inget proffs på inredning, men jag gillar det. Bilderna i inlägget är från weheartit.

TIPS 1. HÄNG UPP TAVLOR PÅ VÄGGEN

Det kanske finns någon där ute som inte vet vad en tavelvägg är för något? Det är i alla fall som det låter. En vägg med tavlor. Det behöver inte hänga tavlor över hela väggen, det räcker med några. Jag tycker det blir fint om det hänger några tavlor. Ifall man hänger tavlor över hela väggen, tycker jag, att det blir för mycket. Man får välja själv hur man vill ha de.

TIPS 2. DEKORERA MED BLOMMOR OCH KAKTUSAR

Just nu är det ju populärt att ha kaktusar i rummet eller huset. Jag tycker det är snyggt att ha kaktusar. Det blir en fin dekoration eller detalj kanske man säger. Blommor i vas är också väldigt snyggt. Det behöver ju inte vara äkta blommor, man kan lika gärna ha plastblommor. Jag har plastblommor i en vas på skrivbordet. Men jag ska någon gång byta ut dem.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer