7 saker jag blir glad av

1. Min familj. Dem som betyder allra mest för mig är såklart min familj, dem spenderar jag mest tid med och dem betyder allt för mig,. Utan dem är jag ingen, som man brukar säga. Dem finns alltid där för mig och jag kan berätta allt för dem, älskar dem jätte mycket. Dem gör mig väldigt glad.

2. Mina vänner. Samma där, dem betyder värdigt mycket för mig och dem finns alltid där. När jag är ledsen så kan jag alltid prata med dem och då stöttar dem mig, så underbara är dem. Vänner är till för att älska, eller hur? nej men dem är verkligen så fina och snälla mot alla och det gillar jag med dem.

3. Gymnasiet. Några kanske tycker att jag är konstig nu som blir glad av gymnasiet men jag trivs i skolan och jag vill ha något att göra på dagarna. Jag har då börjat i 1:an på gymnasiet och skolan är emot mobbning så man känner sig väldigt trygg i den, vilket är bra. Jag trivs verkligen där.

4. Bloggen. Jag blir glad av att gå in och kolla på min blogg och se dem fina kommentarer och grillningar från er, tack så jätte mycket. Ni anar nog inte hur mycket ni gör mig glad, jag kan vara ledsen men när jag ser att någon kommenterar något så blir jag direkt glad. Jag hoppas att ni har det bra, det förtjänas.

5. Fotografering. Jag älskar att gå runt med en kamera i handen, och ta något kort någon gång ibland, när jag hittar något fint. Jag blir alltid glad av att gå runt i skogen och leta fina föremål, som jag kan fotografera. En av mina hobbies är just att fotografera för att man får vara kreativ och det gillar jag.

6. En speciell person. Jag tänker inte nämna något namn, men kanske att jag blir extra glad av en speciell person. Jag vet inte vad det är som är så speciellt med personen, men varje gång jag går förbi eller hör personens namn, så blir jag väldigt glad. Det går inte vara ledsen i personens närhet.

7. Att dansa. Sista saken för detta inlägget som jag blir glad av är att dansa. Man får uttrycka sig precis som man själv vill och det blir jag glad av. Det finns så många olika dansstilar, så någon stil passar alltid någon. Att dansa passar till dem flesta tillfällen och det är väldigt bra. Det är väldigt roligt att dansa.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer