5 life hacks som gör ditt liv bättre

25 JULI, 2017 :: 14:45 // FRIDADAHL.SE

Life hacks, vad är det? Jo det ska ni få veta nu. Life hacks är när man gör en sak för att underlätta sitt liv och som gör livet mycket bättre. Jag tipsar jag om fem life hacks.

#1 - SKORNA LUKTAR INTE GOTT

Luktar dina skor inte gott? Då har jag ett tips till dig som gör att dina skor kommer lukta gott och fräscht. Det enda du behöver göra är att sätta ner en oanvänd tepåse i skon. Sen får du vänta ett tag innan du kommer märka någon skillnad. Jag tror att detta life hacket funkar till alla sorters skor. Du får själv välja vilken sort smak det ska lukta. Du väljer själv tepåsar.

#2 PLOCKA FRAM SAKERNA DAGEN INANN

Ett tips till dig som blir stressad på morgonen eller bara vill spara tid på morgonen. Då är detta ett bra life hack. Ifall det till exempel gäller skolan. Det som är bra då är att plocka fram dina kläder som du ska ha på dig i skolan dagen innan. Även att plocka fram dina skolgrejer dagen innan. Det blir mycket bättre om du plockar fram dina saker dagen innan.

#3 - TÄNDA LJUS MED SPAGHETTI

Det finns en risk med att man kan bränna sig när man ska tända ett ljus som är långt nere i en ljuslykta. Eftersom att tändstickan kanske då är för kort. Därför kan du använda dig av spaghetti när du ska tända ett ljus, ifall du då har tillgång till det såklart. Det du då gör är att du tar en tändare och tänder spaghettin och tänder ljuset med den. Det kan vara bra.

#4 - SMÄLT SMÖR MED HJÄLP AV HÅRFÖN

Ibland kanske man vill ha en macka med smält smör och ost. Men man är för lat för att sätta in den i micron, plus att det tar tid. Dessutom kan man råka ha den inne för länge eller glömma bort den. Det finns ett life hack för det. Det man gör är att sätta mackan på en tallrik, ifall det börjar rinna från smöret. Sen tar man hårfönen och blåser den på mackan.

#5 - TUGGA TUGGUMMI NÄR DU SKÄR LÖK

Ni vet det jobbiga med att skära lök, det är att tårarna börjar rinna. Men inte nu längre. Om du tuggar tuggummi medan du skär lök, ska inte tårarna rinna. Värt ett försök i alla fall. Speciellt om man har på sig mascara och den inte är vattenfast och sen hackar eller skär du lök och det börjar rinna. Då är det inte speciellt roligt. Men prova då att tugga tuggummi.

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Roliga tips 😊
nouw.com/lindalinnros
fridadahl
fridadahl,
Åh vad roligt att du tycker det 😊
nouw.com/fridadahl