5 anledningar till att vara singel

Det finns vissa stunder då vi längtar efter att ha en person bredvid oss som kan skydda oss från monster och andra otäcka saker. Vi vill känna trygghet. Men ibland kan det även vara skönt att vara singel. Här nedanför ska jag berätta för er om fem anledningar till att det är skönare att vara singel än i ett förhållande. Jag vill bara säga en sak till innan ni får skrolla ner till punkterna. Jag vill inte att någon ska känna sig kränkt eller något sånt i detta inlägget, inte i något annat inlägg heller. Jag kommer nämna killar och tjejer i detta inlägget. Men jag har svårt för att veta vad jag ska skriva mer. Det finns ju dem som inte riktigt vet vilket kön de tillhör, även dem som känner att de har hamnat i fel kropp, eller känner sig som både en kille och en tjej. Jag kommer bara skriva kille och tjej i detta inlägget, eftersom att jag har svårt för att veta vad jag ska skriva mer. Men jag menar även dem som tillhör ett annat kön. Jag hoppas verkligen att ni förstår vad jag menar. Nu kan ni fortsätta skrolla ner.

5 ANLEDNINGAR TILL ATT VARA...

Singel

1. Frihet. Vi behöver inte känna oss tvungna att smsa med vår pojkvän eller flickvän jämt. Visst, det kan ibland vara skönt att ha någon att smsa med. Men ibland kan man känna sig tvungen att man måste svara personen hela tiden. Om vi vill ha någon att smsa med så kan vi smsa med våra vänner.

2. Familj och vänner. Det blir lätt att man hänger mer med sin partner än med sin familj och sina vänner. Man umgås inte lika mycket med dem som man gjorde tidigare när man var singel. Det kan kännas jobbigt för sina vänner, att man väljer sin partner före sina vänner.

3. Kolla in andra personer. När man är singel kan man ju passa på att kolla in andra snygga killar eller tjejer. Ingen har ju liksom rätt att säga till dig att du inte får det, eftersom att du inte är i ett förhållande. Det hade ju varit en annan sak om du redan hade en partner och du kollar in andra personer.

4. Du får inget hjärta krossat. När du är tillsammans med din partner är du antagligen försälskad i den personen. Du gör allt för honom. Men sen så tappar du eller din parter känslorna och ni gör slut. Då kommer du antagligen få ett hjärta krossat. Det tar väldigt långt tid innan du kommer över det och man kan inte laga ett brustet hjärta helt.

5. Du slipper känna dig svartsjuk. När du ser din partner med en av hans/hennes vänner, kan du bli svartsjuk. Speciellt om det är med det motsätta könet. Du vet att de bara är vänner men det gör fortfarande lika ont att veta att de är med varandra.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer