3 favoriter på nouw v.1

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni mår fint. Idag är dagens tema-inlägg tips och det är vad det kommer bli i detta inlägget. Jag kommer nämligen tips er om tre av mina favorit bloggar på nouw. Under bilderna finns det en länk till deras blogg, för er som skulle vilja kolla in deras bloggar. Alla bilder kommer från deras bloggar. Jag hoppas i alla fall att ni blir inspirerade av detta inlägget och att ni vill kolla in deras blogg efteråt. Glöm inte bort att allas bloggar är fina på sitt eget sätt. Ni är så fina och bra på ert eget sätt, glöm aldrig det. Ha en fin fortsatt dag, kram.

@elinjohansson

Min största favorit bloggare på nouw är ingen mindre än Elin. Varför jag gillar hennes blogg så mycket är för att hon är en så stor inspirationskälla för mig. Hon tar så fina bilder och skriver så bra också. Man märker att hon vill detta och lägger ner mycket tid på bloggen. Designen är dessutom stilren, tycker jag. Man får en sådan härlig känsla när man läser hennes blogg och det gillar jag. Hon bloggar om hur det är att leva med diabetes typ 1 och jag tycker att det är bra att hon gör det, eftersom att det är många som lever med diabetes. Men hon bloggar även om foto, träning och resor. Så, ifall ni inte har något att göra en dag, kolla gärna in hennes blogg, ni kommer inte ångra er. Hennes resor eller fina bilder vill ni inte missa.

@juliabrink

Min andra favorit är Julia, hon är 20 år, lever med sin kärlek och en liten hundvalp. Hon bloggar om hennes vardag. Hennes blogg är inspirerande och stilren. Hon tar väldigt fina bilder och lägger ner mycket tid på hennes inlägg, känns det som i alla fall. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in hennes blogg, för då tror jag att hon skulle bli glad. Jag skulle bli glad ifall ni gjorde det, eftersom att hon förtjänar mer som kollar på hennes blogg. Så ifall ni inte har något att göra eller har tråkigt, så kolla gärna in hennes blogg.

@smallprettythings

Emelie är min tredje och sista favorit bloggare på nouw för detta inlägget. Ifall man har missat hennes blogg, så måste man verkligen kolla in hennes blogg nu. Den är såå inspirerande och bilderna är det bästa. Hon bloggar mycket om foto och hennes vardag. Hennes blogg är också stilren och det gillar jag. Man kan aldrig få för mycket inspiration från henne, man blir alltid glad och inspirerad när man kollar in hennes blogg. Även om hon inte uppdaterar varje dag, så blir man ändå så glad.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer