2 år på bloggen

alla bilder kommer från weheartit

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag vill börja med att tacka er som har läst min blogg. För två år sen idag började jag blogga "seriöst" utan att ta bort några inlägg. I början när jag bloggade tog jag bort inlägg för jag inte blev nöjd med dem. Men nu har det hållit sig bra, tycker jag. Ifall ni har någon idé på hur vi ska fira att bloggen fyller två år idag så kan ni kommentera det i kommentarsfältet. Det kommer inte komma upp något sånt inlägg idag för jag har inte tid med det men i veckan. Men jag tänkte iallafall i detta inlägget svara på några frågor om bloggen så får ni något att läsa mer än detta. Som sagt, tack så jätte mycket för allt ert stöd och att ni läser.

♦ BLOGG TAG - 10 FRÅGOR ♦

1. Vad heter din blogg? fridadahl.se eller nouw.com/fridadahl

2. Vad är bäst/sämst med att blogga? Det bästa med att blogga är att jag tycker om att skriva och fotografera och då passar det bra med att blogga. Och att jag har så fina läsare som läser bloggen och gillar och kommenterar. Ni betyder mycket för mig. Det sämsta är att det tar lång tid och det är inte alltid att man har den tiden.

3. Favorit blogg? Jag har många favoriter så kan inte välja bara en. Men jag gillar att läsa Nickis blogg bland annat.

4. Vilken sida bloggar du på? Nouw.com

5. När började du blogga? Det beror på vilket sätt. Jag bloggade tidigare än jag började på denna. Jag har läst blogginlägg jag har skrivit 2013. Men på just denna bloggen började blogga "seriöst" för två år sen idag.

6. Vad är ditt mål med din blogg? Att inspirera de som läser min blogg och att uppdatera ofta. Men just sista målet funkar väl sådär.

7. Hur är din blogg om du fick beskriva den med tre ord? Vardaglig, bilder och inspiration. Om ni tycker något annat än av vad jag skrev så får ni gärna kommentera.

8. Bloggar du mest med din mobil eller dator? Mest med datorn men det händer att jag bloggar med mobilen ibland.

9. Vad fick dig att börja blogga? Jag läste andras bloggar och blev inspirerad. Jag har som sagt alltid gillat att skriva och fotograferat så jag tyckte det passade bra.

10. Vad är ditt tips till alla nya bloggare? Va dig själv och skriv om det du tycker om. Blogga inte bara för att andra gör det eller säger det till dig eller att du vill bli känd. Gör det för att du tycker det är kul.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer