vill du bli månadens blogg?

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I dagens inlägg tänkte jag att vi kör på en månadens bloggtävling. Där vinnaren vinner en shoutout på sin blogg. Vinnaren kommer även stå med i fliken "månadens blogg" som ni ser här nedanför på bilden. Tävlingen håller på tills sista januari, alltså 31 januari, det är en torsdag. Fram tills 23:59. Om man skriver efter den tiden så kommer man inte vara med i tävlingen, eftersom att den är avslutad då. Men jag kommer ha fler sådana tävlingar. Om det går bra för tävlingen så kanske det kommer en varje månad. Vi får se hur det blir.

Regler för att vara med i tävlingen;

→ Kommentera att ni är med och tävlar och kommentera varför ni vill vinna tävlingen.

→ Nu är ni med och tävlar :)

→ Ni får gärna sprida tävlingen med era bloggläsare, om ni vill

Lycka till allihopa <3

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

SayakaSU
SayakaSU,
Hej hej! Jag skulle vilja vara med i tävlingen och vinna för att jag skriver om saker som Asien, anime, etc. och det är inte många som läser eller vet om sådant, därför skulle jag vilja att fler läser så de kan lära sig mer och kanske bli mer involverade i Asien, ett riktigt vackert kontinent! Och få anime/manga tips också såklart, hehe.
nouw.com/sayakasu
Mmaja
Mmaja,
Hej! Jag är gärna med. Jag vill vara med för att lyfta min blogg som jag gång på gång verkar återgå till. Jag älskar att skriva och hade varit kul med fler som läser! Kram på dig!
nouw.com/mmaja
Mmaja
Mmaja,
Hej! Jag är gärna med! Jag vill vara med för att lyfta min blogg lite, som jag verkar återgå till allt mer ofta. Jag älskar att skriva och det hade varit kul med fler som läser. Kram på på dig!
nouw.com/mmaja